Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
ManY
senior tag
Emberek
ez a cooler azoknak jó akik nem a teljesítményre mennek
coolermaster aero és jet szériája mindig is a designra ment
nem a teljesítményre-én is csak design miatt veszek
amúgy mit akartok hűteni ???
radiátort hogy ennél nagyobb hűtés kell
zajjal én sem vagyok megelégedve mert nem egyezik meg a zaj teljesítmény arány
valaki tudja milyen színüen világít ??? -
Cane
őstag
Ez egy nagy parasztvakítás, hangos, és ráadásul 0.5 kg. Kinézetre gagyisonic kategória.
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
nagyúr
Pikaccsus procihűtőt akarooook!!! :C
Aki él és nem boldog, az téved!
-
twollah
nagyúr
Nagyon jól néz ki, olyan mintha egy sugárhajtású repülőgép turbináját rakták volna a bordákra.
-
nagyúr
Hát a 30dBA az tuti hogy hangos... ennyit erről. Már a 25dBA is idegesítő... Amúgy meg azt hiszem vhogy így van: minden +10dB-t kétszer hangosabbnak hall az ember... :(
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
andorpapa
őstag
Skica: azért, mert te már találkoztál vele, nem árt, ha mások is hallanak róla. Láthatod, így emberek tucatjai kerültek közelebbi ismerettségbe a Jet szériával.
F7: bizony a külföldi tesztek eléggé legörbítik a userek száját. Ez az egész az X-Dream után kezdődött. Ugye nyomták a dizájnt, mint az állat, de az X-Dream SE, az Aero 7 és a Jet sem egy nagy királyság, annak ellenére, hogy itt bizony generációváltásról kell beszélnünk, a hűtőteljesítmény nem ugrott meg jelentősen, ha túlozni szeretnék, akkor azt mondanám, hogy stagnál. Eleve a mókuskerék venti is inkább ''vedd meg!'', mint ''ez tényleg jó!'', a Jet meg még rápakolt egy lapáttal, de botrányos a légszállítási rátája, a zajszintről nem is beszélve, a bordakialakítás pedig már egy ideje nem fejlődik CM-éknél.
Tildy: a súly miatt nem kell aggódnod, az MCX462-V esetében sem. Hidd el, az AMD csak azért javasol 300 gramm körüli coolereket, mert azok minden esetben a helyükön maradnak, hiába rázod, ütöd, préseled a géped. Fél kilót simán elbír a Socket A, még többet is. Szerintem a letört socketpöckök nem a coolerek miatt szabadultak el, hanem a helytelen felszerelés következtében. És azt is elmondhatjuk, hogy viszonylag ritkán lehet törött pöckökkel találkozni. Tehát nem kell aggódni, a cooler átlagos körülmények között nem pusztít. De ha mégis parázol, akkor vegyél Thermalright SLK900-at, az a 4 lyukba kapaszkodik, 60 Euró Osztrákiában. :)COOLNESS! - somebody ssssstop me!
-
PodMAN
senior tag
Sziasztok,
A Coolermaster hűtőkről mindezek ellenére nem mondhatok rosszat, mert pl apám Fujitsu-Siemens gépében egy 1,7es P4-Cele procin egy olyan coolermaster hűtő van, aminek a hangját még 20cm-ről sem hallani. Egyszerüen nem hittem a fülemnek. Persze lehet mondani, hogy ez csak egy hulladék kis Celeron, de a cooler így is teljesen hideg. Szerintem egy tuningmentes AthlonXP 2000+-t is simán kiszolgálna. Szóval itt a Jet szériánál inkább a desigra figyeltek, és nem arra hogy valami jót is csináljanak -
Hatamoto
tag
Nna, ha mindenki dícséri, akkor legyen egy szkeptikus vélemény is.
Turbo blower? Nagy cucc, a specifikáció szerint alig fúj többet egy kehes légynél [L]http://www.coolermaster.nl/acb-v83.htm[/L] és ehhez borzasztó hangerőt produkál. Sajna már nem tudom a linkjét annak a tesztnek, ami a jet7-ről íródott, de az ott mért szobahő + 25 fok 42 db mellett nem valami nagy szám... Úgy látom mindenkit elvakított ez a kinézet, pedig a pici kis venti szvsz csak hátrány, mert ugyanazt a teljesítményt nagyobb hangerővel produkálja. Szvsz ez a hűtő parasztvakítás és specifikációja a híg fekália hárombetűs szinonímáját juttatja eszembe :))
Uff, beszéltem, most üssetek! :U -
ZCoyote
őstag
fél kilós, min 30db-s beömlőnyílás formájú rettenet. Ez jó????
Romani ite domum.
-
tildy
nagyúr
válasz zsoltee10 #37 üzenetére
Hát jah...
Én viszont nagyon kacsingatok az új swieftech hűtővel...Kár hogy még kevés az infó róla.Nameg olyan nehéz, hogy ....."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
Ez annyira rossz, hogy már jó :DD :DD :D
Aki él és nem boldog, az téved!
-
tildy
nagyúr
Application for AMD XP 3200+ and higher
Dimensions (H/S): 74x60x40 mm
Fan Dimension: Blower 80x80x80 mm
Fan Speed: 1900~3500 rpm
Fan Airflow: 12.0~22.1 CFM
Fan Life Expectance: 50,000 hrs
Bearing Type: Dual Ball Bearing
Voltage Rating: 5.0~13.8V
Heat Sink Material: Copper base with Aluminum stacked fin
Socket Type: Socket A, 370, 462
Noise Level: 29.3~42.6 dBA
Connector: 4 Pin (Power Input), 3 Pin (Speed Detection)
Weight: 490g
* Air Pressure: 3.15 ~ 10.70 mm H2O
Hm, inkább hangos, mit hogy jól hűt. ....
Kár érte..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
-
Skica
őstag
Csak azt várom hogy mikor kell légelvezetőket alkalmazni othoni gépeinkbe, mint a szerverekbe??Lassan beérik a dolog.
Addig a turbina.:C:C.: No Comment Grp:.
-
zsoltee10
addikt
Iszonyat jól néz, ki csak kár, hogy 30dB-ről indul. :)
-
Skica
őstag
Csak azt nem értem miért nagy hír ez, mivel már írtam rólla régebben is??
.: No Comment Grp:.
-
Borosz
őstag
Remélem azért a dizsájn nem megy a hűtőteljesítmény rovására!
A 30dB-t hogy mérték vajon...? -
F7
tag
Sztem iszonyatosan randa :)
30dBA a minimum zaj...végülis passzol a hajtómű design-hoz :)
Olvastam egy két tesztet külföldiül és ott egyértelműen az volt, hogy jó-jó, de inkább design, mint power. Tehát ha normál ventivel lenne ennyire hangos és így hűtene, ahogy hűt, senkinek nem kéne.Fickó! Fekszessz!
-
Yutani
nagyúr
válasz Krisz@1975 #24 üzenetére
Nocsak, parasztvakítás lenne?
Én nem cserélem le a Spire Whisperrock borda+ Coolink hőérzékelős 8cm venti kombómat, mert nagyon csendes és a 2000+ TBredB XP-met 48 fok körül tartja. Főleg nem egy ilyen süvöltő turbinára, mint ez az új CM csodahűtő...#tarcsad
-
Krisz@1975
tag
29-43dB-nél nem beszélnék halk hűtőről!
Nem ide tartozik de azért elmondom.Coolermaster hűtőt használtam a P4-emhez
kb:4000 Ft-os áron, úgy gondoltam nem elég jól hűt, ezért lecseréltem Zalman
7000Cu-ra.De mostanra rájöttem hogy a plussz 8000Ft nem érte meg azt a + 1/2
kilót.Se nem halkabb se nem hűt jobban a Zalman mint a sima alu Cooler:FINTEL-ASUS-DÉMÁSZ
-
Sanya
nagyúr
De ugye halk is ez a hűtő, nemcsak szép?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Mosqu!to
addikt
de ha megfigyeled, az nem csak úgy van, hanem jár mellé egy 1m*50cm*20cm -s láda, ami szolgáltatja a hideget :D
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
PrinczA
őstag
Lehet kapni szobalegkondikat nem kene ezekbe beepiteni egy pct? Akkor lenne am hutes.
-
Mosqu!to
addikt
köszi.:)
bár ez a kép nem olyan meggyőző... jobban teccene ha belül lenne és lehetne látni a hajtómű belsejét : persze 1 szóval sem mondtam hogy csúnya ;)Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
tildy
nagyúr
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
[IMG]http://www.noticias3d.com/articulos/200309/jet7/imagenes/ledblanc_p.jpg[IMG]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Ilyen nekem kell!!!:)
Melyik az AMD-es?A felső?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
_George
senior tag
MENNYIRE DURVA.... ááááááááá
mint egy levegő szivo torok a Mustangon... :)
vajon a hangja mekkora lehet?Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést...
-
_Volkovy_
nagyúr
Az AMD-s sokkal brutálabban néz ki :)
-
LordX
veterán
válasz TheVeryGuest #6 üzenetére
A BTX szabványt láttad? Része :)
-
Mosqu!to
addikt
hát igen elég erős repülőgép hajtómű beütése van... de mindenesetre szép. de a kék led megvilágítást nem láttul :\
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
mzperx
aktív tag
én a beépítést már egy fekvő alaplapon is kétségek között végezném....
lehet, hogy ahogy felemelnéd azonnyomban szakadna át....Én csak az ajtót mutatom meg, belépni Neked kell rajta...
-
TheVeryGuest
senior tag
Höhö, mi lesz a következő, szívótorok a házon? ;]
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
Csigapa
tag
Egy jól megtervezett dual procis gép már biztos hogy tudna repülni ilyenekkel.
(persze tengerentúli járatokhoz legalább 4 procis szerver dukál) :))Ne egyél mosatlan rajzszöget!!!
-
artesz
tag
elolvadok a gyönyörtől, ez annyira szép....:C
Kérlek privit írj, e-mailt ritkán nézem....
-
engusz
veterán
A CoolerMaster-nek egyre jobb cuccai vannak. Az Aerogat II-vel együtt jöhet ez is! Először elég, ha tesztelitek! ;] Aztán rohanok, veszek belőlük egyet-egyet.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
steveetm
őstag
Már komolyan kezdek aggódni, hogy eccer vmelyik borda ki fogja szakítani a procifoglalatot...
Most komolyan, mennyire terhelhető meg egy lap, nem fektetett házban?
Egyébként jól néznek ke:)
Üdv.: steveetm
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest