Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Male
nagyúr
Pedig létezik... hiába hangoztatják az ellenkezőjét, bizony nem minden doki vár hálapénzt... sőt, valószínüleg a többség nem. (nem sokat voltam beteg, de életemben kétszer fizettem dokinak: egyszer a jogosítvány miatti orvosi vizsgálatnál, ami fizetős, egyszer pedig a fogdokinak, amikor fizetős volt a tömés...)
Rick2: Mondjuk az ''Eredeti hír'' gombot próbáltad?
[Szerkesztve] -
Rick2
senior tag
nem találom ezt a cikket. nem is értem, miért nem lehet rögtön a cikk linkjével kezdeni a hozzászólásokat...
a szegény ember elfogadja, amit eléraknak, a gazdag pedig elveszi azt, ami jár neki.
-
Kazimír
őstag
S mindehhez nem árt találni egy könyvelőt - pontosabban minden csalónak egyet - aki vagy nem ért az egészhez semmit, vagy szimplán becstelen.
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
tkazmer
addikt
Azért az is igaz, h arrafelé(usa) nem nagyon van ingyenes egészségügyi ellátás, és még jövőre is olcsóbb lesz nálunk....
Amúgymeg nem hiszem, h az újdonság lenne, h ''szervezett bűnözői és terrorista csoportok bekapcsolódtak a fenti csalássorozatba'', hiszen ezek nagyjából ebből élnek/éltek, h csalnak, ahol és amit lehetúgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
moma
őstag
NYilván ha annyi lenne a GDP-nk mint svájcnak vagy az usa-nak, akkor az alacsonyabb százalékú áfa is nagyobb bevételt jelentene. Tesség jó, nem import cégeket csinálni és majd jobb lesz. Addig meg lehet szidni az államot és csodát várni tőlük.
we all deserve a bit of luck.
-
nap
addikt
En hulye, probalok ketkezi informatikuskent megelni, ahelyett, hogy fantomcegeket adnek el a sarki koldusnak...
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Dilikutya
félisten
Nálunk az állam az ilyen-olyan adókból tartja el a költséges és túlméretezett apparátusát. Is. Jó ideig még nem lesz az ÁFA sem olyan alacsony, mint a fejlett nyugati országokban. De hogy már Musztafa is Magyarországon csalja az áfát, ahhelyett hogy az amerikaiakat merényelné Irakban, nekem ez új. A terroristák amúgy sem foglalkoznak ilyen piti dolgokkal, ezeket komoly, tisztességes üzletben megvastagodott emberek pénzelik.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
t72killer
titán
Talán ha nem 20% v afeletti lenne az ÁFA, akkor nem akarná mindenki elcsalni. Fura h pl USA-ból v svájcból, ahol az ÁFA 6-8% nem hallani ilyen híreket.
''szervezett bűnözői és terrorista csoportok bekapcsolódtak a fenti csalássorozatba''
Persze. ha valamelyik állami szervezet gyorsan meg akarja oldani a gondjait, akkor kapásból a terrorizmus elleni harcra hivatkozik. Úgy néz ki h már az APEH is...
Pl a magyar egészségügy és oktatásügy problémáit mikor fogják megoldani a terrorizmus elleni harcra hivatkozva????30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest