Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Kíváncsi vagyok nekem mikor gyorsúl fel a net ma cseréltek modemet.Azt mondta a szerelő hogy 16-28 v 29 meg kell történnie a sávszélleség emelésnek!
Hogy pontosan mikor nem tudja csak az intervallum biztos! -
Pompi
nagyúr
Akkor had osszam meg veletek örömömet és rögtön szolgáltassak első (kliens oldali) kézből infót is
Nálam ugyanis ma reggelre megduplázódott a sebessége az axeleros kábelnetnek (BP. XV. ker).
A tényleges sebesség most kb. így alakul: letöltés ~163 kb/sec, feltöltés ~42 kb/sec. Tehát igen a feltöltési sávszélesség is duplázódott.
Feel Good Inc.
-
Nyuf
senior tag
Én jobban hiszek egy hozzáértö axeleros szakembernek hivatalos axelero fórumon,mint egy helpdeskesnek..tudom mennyire jólinformáltak és hozzáértök volt már szerencsém párszor beszélni az ügyfélszolgálatukkal
Ha nem bövitik december elejéig,akkor egy axelerossal kevesebb lesz,mert én bekötettem dslt.. olcsobb és még gyorsabb is.Nem fogok szivni vizsgaidöszakban 512vel amikor dsl 1500as lesz...
[Szerkesztve]Debian amd64 sarge
-
csfejes
csendes tag
Direkt ezért hívtam fel az axelerot konkrétan rákérdeztem és azt mondta a matáv szolgáltatási területen a kábelnet sávszélesség emelés csak januárban várható az ADSL után.Ezen mit lehet félre tájékoztatni?
De holnap minden kiderül! Én örülnék a legjobban ha már holnap 130 k-val jönne a cucc de szerintem ez nem így lesz, túl szép Magyarországot ismerve.Ez itt nem szokott ilyen simán menni!
[Szerkesztve] -
Nyuf
senior tag
Hivatalos axeleros fórumon az axelero egyik képviselöje azt irta,hogy 99.9999%,hogy az adslel együtt kerül bövitésre.És a ma kiadott sajtóközleményben még ki is van emelve,hogy nov.16-ától...
Ugyhogy sztem félre lettél tájékoztatva.Amugy állitolag jan-febr környékén vezetik be a Kábelnet Play! csomagot ami 1500as letöltési sávval fog birni.Lehet erre gondolt akivel beszéltél,vagy ö sem tudta mit beszélt.De a héten ugyis kiderül,ki mondott igazat....Debian amd64 sarge
-
csfejes
csendes tag
Arról nem lehet tudni, viszont most beszéltem az axelero-val ahol azt mondták hogy a kábelnet csak január közepe felé duplázódik!
Úgyhogy ez a cikk egy kicsit hibás mert elöször az ADSL van soron.
Kinek van igaza?
[Szerkesztve] -
tsu
tag
Arról tud valaki, hogy a feltöltési sebesség változik-e?
×××
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest