Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Digitális gyarmatosítás. (Nem tudom, hogy tegyek-e ide egy szmájlit, mert annyira nem is vicces.)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
Egyetértek, lassan felvásárolnak minden magyar netes cuccot...
-
Balinov
titán
nemhogy inkább végre rendberaknál a sávszélességemet. céges ADSL profi 1mbit,azt jó,ha 50-60kbyte/sec-cel mocorog a net..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
-
Balinov
titán
elébb elő kell kotortatnom az előfizetői azonosítót,jelszót főnökasszonyommal.de az a baj,hogy az adsl profi min. szolgáltatási sebessége vhol 300-400kbit le, ill. 100kbit fel irányban van.legalábis t-online honlap szerint.azt mondták egy másik topikba,hogy ezért simán elhajthatnak,ha ballábbal kel fel az üsz-ös.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Proxmox VE
- Akciókamerák
- Ford topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- LG V30 - vezércsel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest