-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz DrojDtroll #2299 üzenetére
Coin boost + mágnes?
-
őstag
-
őstag
válasz Gaborz1 #2356 üzenetére
Olyasmi lesz sztem (amennyit értelmezni tudtam a videóból ), hogy a bedobod ebbe a darálóba a neked nem szükséges tuning alkatrészeket vegyesen (nem kell pl a monowheel mágnes, szárny, jeep landing boost, stb) és az idő letelte után kiköp magából más alkatrészt az éppen aktuális járműhöz (sztem mindegyik járműnek lesz saját scrappere).
Mondjuk durva az a 18 napos várakozási idő vagy éppen a 2666 gyémánt, ha azonnal akarod.
-
őstag
Lehet találkoztatok már vele, de redditen Deltapeak nevű felhasználó összedobott pár napja egy hasznos kis táblázatot (benne van az ottani wiki-ben amúgy), ami segít a felesleges alkatrészek bezúzásában. Megnézed, hogy adott szintű (common, rare, epic, legendary) alkatrészedből mennyi van, aztán megnézed mennyi kell még a mostani szinthez képest (parts for max level oszlop), hogy ki tudd maxolni az adott alkatrészt és ha több van, mint amennyi a max-hoz kell, a differenciát nyugodt szívvel lehet szkreppelni.
(Persze ez csak akkor lényeges, ha figyelni akarsz arra, h minden alkatrészedből legyen annyi, hogy ha úgy adódik, akkor fel tudd húzni maxra, ha úgy gondolod, h mittomén a motor orrsúly mehet a levesbe, akkor nem kell számolgatni.)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
Ez a spontán 'mini verseny' jó volt tegnap, aki csatlakozott, csatlakozott, aki nem, nem.
-
őstag
Már úgy tűnik akkor is ad a játék alkatrészt, ha az a bizonyos ki van maxolva, pedig már volt egy pár cucc, ami maxos, így valamelyest csökkenteni lehetett, hogy akkor olyanokhoz ad a játék, ami még nincs maxolva, elméletben nagyobb eséllyel kapsz olyanhoz, amihez tényleg kéne.
-
őstag
Nektek kit mutat a Daily-n elsőnek?
-
őstag
Azért lement kettő futam a mostani eventből, mire leesett, h itt időre megy, nem pontra.
-
őstag
-
őstag
Nocsak, most már vissza lehet nézni bizonyos replayeket a leaderboardon, fasza.
-
őstag
-
őstag
Még egy lokál első a Nagy Ranglista Törlés óta. Nagyon idegesítő bakin ment el, miután belecsapódott a földbe a gép, nem vitte tovább a lendületet, hanem 'beakadt' a betonba és megállt, így meg nem volt kellő sebesség, pedig lett volna még benne bőven sztem. Kb soha nem jutok el ide mégegyszer, 2016 óta játszok a játékkal, de eddig még sose.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Mennyiért adják.most ezt a Halloween-i rally car bundle-t?
-
őstag
De most az új skinek mind a fizetős pakkokban lesznek? Tavaly az event ládáiban voltak a skinek, de most nincs bennül csak random alkatrész. Legalábbis nincs ott a plusz jel, ami garantálta a halloween specifikus cuccokat.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
válasz Freddycom #146 üzenetére
"Úgy kell csinálni, ahogy, mondod, kilépsz, törlöd a folyamatot, visszalépsz és megkaptad a karácsonyi ládát, ráadásul a következő verseny is mindig a karácsonyi kupa lesz. Azért érdemes ezt a versenyt ismételni mert ezt kevés idő/kevés gyémánt kinyitni, ellenben sok pénzt ad (vagy a mikulásos sapkát, fejet, felsőtestet, nadrágot)."
Régi, szép idők, mikor tizenakárhány milliókat grindoltam össze, azóta is azokat a pénzeket költöm (meg a kezdeti keméynmag közül sokan mások).
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest