Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Lehetne ezeken a daily-ken menni lvl 1-es, elfeledett gépekkel, csak úgy egymás között
Meg ha a Big Air pályát adja daily-nek, menjünk már monsterrel úgy, hogy egyszer sem érünk hozzá a gázhoz/fékhez (végig lehet menni úgy is a pályán). Csak a vak szerencsén múlik az aznapi nyertes.
-
őstag
-
őstag
Ehhez kellett egy nagyobb adag szerencse is, h pont jók legyenek a landolások. Még egy pár tizedmásodperc lenne benne.
I got 19.942s in The Esses. Check out how fast you can go
[ Szerkesztve ]
-
őstag
A gyémántos ládánál, hogy ha nem vagyunk elégedettek a láda tartalmával, mert modjuk adott egy alap fejet is vagy ruhát, bármit, ami amúgy egy bronz ládában is benne lehet, ne nyomjatok rá a done-ra vagy kattintsatok végig a nyereményeken, hanem mint a kriszmasz ládánál, játékból kilép, folyamat töröl, visszalép és megint ott lesz az előzőleg kinyitott láda, de már más tartalommal.
Ez minden ládánál működik, csak a gyémántosnál a legszembetűnőbb, mert így 50-60k coin pluszt is lehet csinálni, ahhoz képest ha az egyik ilyen dekor buziság lenne.
-
őstag
válasz Heisenberg69 #447 üzenetére
740 forint talán és 1500 gem, festés, felni, karakter. Meg ha még nem vetted meg a zuper dízelt, akkor azt is adja, nem kell külön 100k-ért megvenni.
-
őstag
Ebben a mai dailyben a sok monster truck között azt se tudom melyik az enyém.
Más: ha vki megvette a pimped out super dieseles bundle-t még mikor a festés hiánya bug benne volt a játékban (csak az arany felnit kapta az autóhoz), az írjon a fingersoft supportnak és refundolják a vásárlást.
-
őstag
Hát megmondom őszintén, nem tudom melyik részre gondolsz, így nem maradt meg, h lett volna ilyen vízválasztó pont, ahol nehezedik. A végén is azért pusztultam el, mert elfogyott az üzemanyag.
Meg a kijelzőn se jelent meg h mindjárt jön, szóval sokáig nem.jutottam volna.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Gratula, én 89 méterrel maradtam le a countryside magyar első helyezettjétől.
-
őstag
Osszuk meg az aktuális karakterünket, mer' mér' ne.
-
őstag
Jött frissítés megint, új content nincs, csak hibajavítások.
v1.2.2:
-Remove a friend by clicking their name in the friends tab
-Fixed physics issues in some mine tracks
-Fixed missing Super Diesel paints
-Fixed crash issues on Android 7
-Distance bonus is now displayed in Adventure tracks -
őstag
-
őstag
válasz SpongyaBob #391 üzenetére
Érdekes, nálam úgy van, ha tegyük fel harmadjára halok meg, akkor 2 pontot kapok, tehát második helyre rak be.
-
-
őstag
-
őstag
-
őstag
Érdekesek ezek a dinamikus pályák, sok helyen nem tökig kell a gázt nyomni, hanem türelmesnek lenni.
KINEK VAN ERRE IDEJE?!
-
őstag
Ollé!
-
-
őstag
A lényeg, hogy célba értem. (egy nagyobb ugratás után durván értem földet és kifordult az emberünk)
-
őstag
Mondjuk azért most már jöhetne vmi frissítés, az anyjuk úristenit.
-
őstag
A monsterrel is érdemes mindig hátsó kerékre érkezni, h levágódjon az orra, és úgy lehet nyomni teljes gázzal, mintha négy kerékre érkeznél és pattogna. Én azzal megyek most már mindenhol és nem érzem hátrányát, sőt az őrült gyorsulása sokszor megmenti a versenyt.
@athomi: nekem megáll a wheelie számolása, ha már nagyon lelassultam.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz SpongyaBob #312 üzenetére
Bug, többen panaszkodnak a Facebook oldalon is.
-
őstag
-
őstag
Azokról nincs sajnos.
Az első pályán rögtön van egy szakadék, afelett át lehet ugrani a sportkocsival, ha seggen csúszva ugratsz el és tartod is a helyzetet, h a kocsi alváza jobbra nézzen. Landolás előtt vissza, de ne talpra. Mondjuk talpra érkezni sose jó ezzel a sportkocsival. A második pályán meg rögtön a felfüggesztett fára lehet ugratni monsterrel a pálya vége fele (lehet mással is, én ezt használom legtöbbet). De ott nagyon ki kell centizni, meg a jó elugratás is fontos.
-
őstag
Nem értem ezt a játékot. A mai dailyhez képest közel egy másodperccel jobb időt futottam valamikor régen (a legjobb időt ugye látom time trialban), de itt a dailyben meg sem közelítem. Van róla pont replayem, elvileg ugyan úgy megyek, de hát mégse.
-
őstag
Megszűnt létezni az xmas cup, legalábbis már nem adja be. Akkor lehet még vele menni, ha ezzel a játékból kilépéses módszerrel fejezzük be?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ú komolyan?
A rank-re gondolok, mikor ráböksz a lila kupára a főoldalon és ott van számszerűsítve.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Néztem én is korábban, sok pályánál nem frissül, de még csak be se hozza a listát, csak loadingol. Úgyhogy nem tudom hol állok az időt tekintve.
Nincs semmi titkos recept, csak kserletezgetni kell a pályákon, minimalizálni a levegőben töltött időt, meg a domb túloldalán landolni.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ezzel a linkkel elvileg hozzá tudtok adni a friends listhez, megnyílik a játék és annyi. Így talán izgibb lesz a daily és a weekly challenge.
Illesszétek be a saját linketeket ha gondoljátok. A 'Friends' -> 'Add Friends' -> 'Send link' alól lehet a linket kérni.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Kiírtam redditre ezt a karácsonyi kupás pénz 'trükköt' még korábban, egy srác hozzászólt most egy olyat, hogy:
"Ki lehet cselezni a három órás várakozási időt a ládákon, méghozzá úgy, hogy először is bökj rá a ládára, hogy elinduljon a visszaszámlálás, aztán tedd a telefonod repülő üzemmódba, menj a beállításokba, ott kapcsold ki az automata időbeállítást, állítsd előre az időt 2 óra 55 perccel és lépj vissza a játékba."
Gondolom bármelyik ládával működik ez a trükk, de én nem próbáltam.
-
őstag
Kérdeztem a supportot, a különböző típusú kerekek nem adnak plusz tapadást vagy egyéb adott pályához kapcsolódó előnyt, szóval csak placebo lehet a jobb szintidő.
Meg a trailerben látható hatalmas ugratások, kilövések sem kivitelezhetőek, úgy fogalmaztak, h "trailer magic".
-
őstag
-
őstag
-
őstag
Nektek szokott adni mostanában videóért cserébe nyitható ládát vagy tuning alkatrészt? Nekem napok óta semmi.
-
őstag
''HUN" még mindig egy gép.
-
őstag
Nézzétek már meg légyszi, h a nevem mellett látjátok ti is a padlizsánt? 17. vagyok jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Overpowered, szóval hogy nagy előnnyel indulsz egy versenyen, ha egy kellően feltuningolt monster truck-kal vagy.
Jobb gép mindig lesz, arra kár várni.Én kezdetben ugye az alap jeep-pel mentem, azt ímmel-ámmal tuningoltam, de az első adandó alkalommal megvettem a sportot és abba fektetem a nyert coinokat. Vannak szar pályák a sporthoz, de egyelőre nem igen vannak vesztett versenyeim, összesítettben szinte mind megvan az első hely.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Aztakurva, ezt a monster truckot indokolatlanul OP-nek érzem.
-
őstag
Csak karácsonyi ládákat nyitogattál?
@Heisenberg69: az unranked versenyek között nem jelenik meg, ranked kupákat kell tolni, aztán egyszercsak "xmas cup" lesz a következő verseny. Úgy kell csinálni, ahogy, mondod, kilépsz, törlöd a folyamatot, visszalépsz és megkaptad a karácsonyi ládát, ráadásul a következő verseny is mindig a karácsonyi kupa lesz. Azért érdemes ezt a versenyt ismételni mert ezt kevés idő/kevés gyémánt kinyitni, ellenben sok pénzt ad (vagy a mikulásos sapkát, fejet, felsőtestet, nadrágot).
@athomi: ingyen videónézős trükkről nem tudok, napi négyszer nyithatsz ki bronz vagy karácsonyi ládát várakozás nélkül, ha megnézem egy ilyen reklám videót.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Most vettem észre, h lehet cigánykodni a kriszmisz kupákkal, illetve bármelyikkel, csak jelenleg ez adja a legtöbbet, nyitásonként akár ilyen 15-20k coint is adhat.
Szóval megnyered az összesítettet és mikor a végelszámolás van, írja, h 'great', ne nyomj rá, hanem nyomd meg a home gombot, zárd be a játékot (töröld a futó feladatok közül), lépj vissza és ott lesz a megnyert karácsonyi láda és a következő verseny is mindig karácsonyos lesz.
Hajrá!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Néztétek az új frissítést? Monster truck, mikulás cuccok, szerver fixek, Google szinkron.
Mennyibe kerül az új gép, feltette már vki a frissítést?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz SpongyaBob #77 üzenetére
Ezért nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Parkside szerszám kibeszélő
- Automobilista 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest