Hirdetés
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux Mint
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Rendszergazda topic
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Nekem akkorákat beakadt a játék néha... Nem csak a xvízzel való érintkezéskor, hanem célbaérkezéskor vagy amikor csak gondol egyet.
-
őstag
Borzasztóan nagy szerepet játszik most már a játékban a 'mázli faktor' és nem a versenyek alatt. Nem elég hogy a komolyabb tuning alkatrészekhez 12-24 órás ládákat kell nyitogatni, azokban sem mindegy, h melyik géphez van alkatrész benne.
Durva amúgy, most éppen ráraktam a formulára egy szárnyat, egy start boostot és egy 'overcharged turbo'-t (mind level 1-es) és a heti challenge-ben hét tizeddel javult az időm... Mi lesz itt ha a felhasználók kimaxolják az alkatrész szinteket? 7-10 másodperces pályák? vagy egy nagyobb ugratóval kezdő pályán végigsiklanak a levegőben?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Olyan pay2win bőség lesz itt, hogy menten beszarok.
A korábban említett start boost, glide és overcharged turbo mind level 1-esek a formulán (tegnap indítottam egy 12 órás ládát, este jött a frissítés, aztán ma reggel ugye már ezek is benne voltak) és mentem egy olyan időt, miközben fel-fel pillantottam az astro show-ra, hogy a híres-hírhedt HUN barátunk idejét úgy lehagytam, mint a huzat. Finger GP második pálya.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Mire mi beérünk a napi challenge-ben, addigra bagolyka már elszívott egy cigit.
-
őstag
Érdemes benézni mindig az alkatrészekhez is, mert ott is tuningolhatók reklámokkal.
Szerk.: Megosztottam egy városi adventure pályát, de csak érdekességképpen, hogy milyen turbó kombinációkat lehet itt véghez vinni ha fel van szerelve (fuel boost + landing boost)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz zeon.hu #1094 üzenetére
De az ilyen replay-ek esetén nem az én autómmal mész? Igazából csak annyi, h kis túlzással, de folyamatos boost-tal lehet menni, mert aszfaltra érkezéskor is és benzines kanna felszedésekor is ad. Ha lenne overcharged turbo is a sportkocsira, akkor azt is rá lehetne tenni, de nincs nekem. Az akkor ad boostot, ha maxon pörög a fordulat.
-
őstag
Megosztottam a spring city heat club pályát a challenge-ek között, végre kihasználható a 'felüljáró'. Majd nézzétek meg ha gondoljátok.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz SpongyaBob #1105 üzenetére
A szárny lvl6, az overcharged turbo lvl2, de volt pár tesztfutam, mire sikerült.
-
őstag
Jól kibasztam magammal, a bányászos adventure-ön 7758-at mentem, úgyhogy a napi challenge-ek határa a csillagos ég lesz.
-
őstag
A monowheel nektek se adja be a három slotot, hiába vagytok már túl az 50. szinten?
-
őstag
Egy arany ládában két legendary, oh yeah.
-
őstag
Holnaptól nyomhatnánk úgy a napi challengeket, hogy folyamatosan haladunk a gépparkon. Tehát holnap jeep, aztán kedd scooter, szerda super jeep, stb. Kicsit használva lesznek az elfeledett járgányok is.
-
őstag
Jó ez a mai challenge, keresztül-kasul ugrál mindenki.
-
őstag
A legjobb gép akkor is a scooter.
-
őstag
Bagolyka, neked mindegyik géphez megvan a fuel boost?
-
őstag
Vasárnapra pont a végére érünk a gépparknak, aztán hétfőtől nem megyünk úgy, h minden level 1-re lehúzva és semmi tuningalkatrész?
-
őstag
Vagy esetleg be lehetne lőni mondjuk lvl10-esnek és akkor a két véglet között. Azért javasoltam a level1-et, mert úgy merőben más a gépek irányítasa, mint 20-as szinten, 20-ason meg játszottunk már a játék megjelenésének első fél évében eleget vagy hogy.
-----
Nemsokára frissítés! (a képek nem sajátok)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Igen, és pl azt nem tudom, h ha ki van maxolva az adott alkatrész, nem kapsz-e továbbra is hozzá a ládákból upgrade-eket. Nekem eddig a legnagyobb lvl11-es tuningalkatrész, a legtöbb fel nem használt alkatrész meg a super jeep air controlja, 873 darabbal, egyet sem használtam fel, mert minek is.
-
őstag
válasz SpongyaBob #1214 üzenetére
A desert cup második pályáján azok az ördögszekerek olyan tipikus telefon falhozbaszós dolgok.
-
őstag
Akkor holnap menjen a level1, az új gépekre való tekintettel?
-
őstag
Nekem bejön ez a level1-es cucc, egy rosszul elkapott gázadás vagy pont h gázról való ujjlevétel, már dönti is romba az időt.
-
őstag
Betettem challenge-be a hill climb cup második pályáját, amikor leszakad a busz teteje, kap egy elég erős boostot a gép, ti is tudjátok reprodukálni? Mi ez vmi bug? Nem az overcharged turbo miatt, mert tuningok nélkül is volt.
-
őstag
Menjetek már a közelemből a 26.0xx időitekkel.
-
őstag
Csak ahhoz el kellett használjaka egy gemet h átjussak azon az ominózus első akadályon.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Atya világ, mennyi gemet elszartam, mire sikerült ezt az időt lemennem. De majd mindjárt jön vmelyikőtök és rámver pár századot/tizedet
-
őstag
-
őstag
Én pl úgy szoktam, h szakaszokra bontom a pályát, ha mondjuk a felénél már előrébb vagytok, pedig nem indokolná semmi, akkor kezdem is újra. Ha tartom.a tempót, akkor ugyan azt megpróbálom megismételni, aztán a következő ha megint lassabb, akkor megint retry, a végén módosítás.
Pl a tegnapi versenyen ott nyertem sztem, h a lejtő után mikor szalad fel a szuper dízel a deszkára, már úgy kellett érkezni h a pattanás holtpontján túllegyél és úgy hagyd el a deszkát.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óra topik
- PlayStation 5
- Battlefield 3
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Hisense LCD és LED TV-k
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen