Új hozzászólás Aktív témák

  • Gubbba

    tag

    válasz F-ECT$ #1425 üzenetére

    Üdv a klubban. :)

    Nekem az első járgány, amit kimaxoltam a Super Jeep volt. Azzal sokáig elvoltam. A motort és a robogót nem nagyon használtam, utóbbi bár meglepően gyors maxolva, inkább a poén kategória. Akárcsak a busz, a monowheel vagy a tank. A következő amire rákattantam az a SportsCar volt. Drága, de nagyon gyors. Bár akkoriban a Formula még nem létezett, így most már inkább érdemes arra költeni, ha az abszolút legjobb időkre hajtasz, szinte minden pályán az a csúcstartó. A Monster-t sem szerettem soha, rá kell érezni a sajátos technikájára, és akkor a nagyon hepehupás pályákon nagyon jó tud lenni. Super Jeep után ahogy az előttem szóló kollega is javasolta a Super Diesel a legcélszerűbb irány. Gyors, jó hegymászó, hepehupás pályán is jó. Semmiben sem a legjobb, de mindenben elég jó. A Formula gyorsabb, a Dune Buggy jobb hegymászó, a Monster jobb a hepehupás pályákon. A Rally Car-ról azért nem írok, mert még nagyon új, és szinte semmi tapasztalatom nincs róla, de akinek fullos az elég szép időket megy vele.

    Pénzszerzésre a ládák nyitogatása a legjobb mód, mert Adventure módban csak akkor lehet nagyot kaszálni amikor először mész végig a pályán (a nagy pénzeszsákokat csak egyszer lehet összeszedni).

    A tuning alkatrészek közül sem mindnek van értelme. Általánosságban a legendary-k (Fuel Boost, Coin Boost), az Overcharged Turbo, a Start Boost a legjobbak. Esetleg a Winter Tires. A Magnet is jó, ha nem esnek útba a benzines kannák. Illetve mióta van ez az új játékmód a heti challange-ek, amiben volt a múltkor távolugrás, azóta a Wing is igen hasznos lett.

    Fizetni csak annyit fizettem, hogy vettem egy skint a Formulához. Van annál olcsóbb csomag is, igazából leginkább azért éri meg venni valamit, mert így megszűnnek a kéretlen reklámok (Commercial Break), és csak akkor kell reklámot nézned, ha tényleg akarsz, ami megéri, mert cserébe kapsz is valamit (ládában plusz pénz, ládanyitás azonnal napi négyszer csak bronz ládára, fejlesztések első néhány szintje).

    Kezdetnek talán ennyi, írd meg a linked és felveszünk, a topikgazda úr pedig rátesz az összefoglalóban lévő listára.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák