- Milyen routert?
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózati / IP kamera
- Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Hát azért egy legalja kategória 32" lcd tv, és egy műanyag dobozos 5.1-es rendszer valóban kijön relatíve olcsón, de a házimozi élményt még csak súrolni sem fogja. Egy 40" LCD tv 200k-ról indul, BD lejátszó 70-80k, középkategóriás HT erősítő 100k, mélynyomó 50k, 5 hangfal 30k/db, és már rögtön el is érted a fél misit, pedig még csak nem is drága cuccokból vásároltál be. Legalábbis egy mozit egy ilyen rendszer már képes felülmúlni. És akkor még vedd meg a filmeket 8k-ért. Maradjunk annyiban, hogy nekem ez akkor lenne megoldás, ha már nem tudnék a pénzemmel mit kezdeni.
Egyébként a fapados rendszer kerül úgy 150k-ba, persze 32"-on nem látod az 1080p előnyeit, hangrendszer búg ahogy tud szerencsétlen. Ha elmegyek moziba, akkor otthagyok mondjuk 2k-t, évente mondjuk ötször, így 15 évig járhatnék a fapados rendszer árából. És akkor még nem számoltam a filmek árával és a villanyszámlával, habár a moziba is el kell jutni valahogy -
Zirowe
nagyúr
Hát, azért vigyázni az atommal, mert az se olyan jó az 1080p lejátszásában, és maxra terhelődik.
Én most rakok össze havernak htpc-t, elvileg max terhelésen fogyaszt 60-70watt körül, nem kell bele vga, elég az integrált. Kb 100k lesz, mert mindent újonnan veszünk bele+igényes és drága ház.
Ezek bőven elegendőek egyébként 1080p-hez (dxva-val 1080p-s film 6%os proci terhelés):
asrock m3a785gmh/128m alaplap+athlon II x2 245 proci bőven elég minden htpc feladatra!
Új hozzászólás Aktív témák
it A gyártók és a magyar filmforgalmazók közösen próbálják fellendíteni az egyelőre nem túl dinamikus piacot.
- Ipad 10gen 10,9 64gb kipróbált! ÚJ ÁLLAPOTÚ
- X13 Yoga G4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- i7-es Gamer - Pc majdnem a vga - árért ? Best Buy !!
- ASUS G35DX (Gyári ASUS GÈP )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest