Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz #72042496 #29 üzenetére
Ha nem jön ez a dolog, akkor nem is néztem volna utána talán soha. Amikor megláttam hogy mennyit eszik ebben a módban, akkor kissé meglepődtem. Konkrétan azzal többet fogyasztott, hogy készenléti módban volt és szedte a frissítéseket, amikor jöttek. Szóval úgy voltam vele, hogy egy kicsi nettel talán még el is menne, de egy 500-assal felesleges kényelmi funkció. Bekapcsolom, ránézek a frissítésekre manuálisan (ha nem kezdi el magától szedni) hamar lekapja a nagyobb frissítéseket is és utána lehet tolni.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz #72042496 #25 üzenetére
Benne voltam a keretben egyébként, de meglepődtem mik azok, amikkel "felesleges" fogyasztást produkálok. Például az Xbox-ot eddig Instant On módban használtam és játszom mostanában heti három, max négy órát. Tehát javarészt Instant On módban volt a gép és úgy is eszik 29W-ot. Ami így önmagában nem sok, de ha kicsit utánaszámol az ember, hogy egy hónap, esetleg egy év alatt mennyibe kerül ez, azért szép szám tud kijönni. Kikapcsoltam az Instant On funkciót és inkább várok egy kicsit, amíg lefrissíti a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest