- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
rááájöttem...
To play this mod you must own Half-Life 2 & HL2:Episode Two.
..l. <- valve-nek üzenem
nem lehet igaz hogy minden egyes modhoz egy egész garmada játékot kell birtokoljak... lásd: cinematichoz egész orangebox, ehhez meg EP2... fck
-
BalaNce87
addikt
A cinematic az borzalom. A modellek szarok, de nem kicsit. A régi modelleket miért nem lehetett újra textúrázni?
-
apeelme
addikt
az installshield temp mappáját megtom rövid időre változtatni? vmi reg módosítással vagy bármivel? nem szeretném csak ezért újra partícionálni a merevlemezt
-
-
apeelme
addikt
érdekesen viselkedik a telepítője, nem tudom hogy vki találkozott-e ilyennel.
"C" partíción a rendszer Win7 x64
"D" partíción a Steam és Orange Box telepítve
Mod telepítőjét elindítva, felajánlja a C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\SourceMods\ helyet. Tallózok, kiválasztom a jó helyet. Next. Next.
És aszongya nincs elég hely, mert közli hogy a "C"-n kell neki 4,6GB (2,5GB szabad), "D"-n meg 1,6GB.
Ezért mondtam neki hogy telepítse a "D"-re, de mér akar a "C"-re is???????? -
DeFranco
nagyúr
válasz #65675776 #38 üzenetére
Egyébként én sem estem seggre tőle. Nekem jobban tetszik hogy az eredeti kicsit sötétebb, homályosabb... életszerűbb.
Ezen a vonalon mondjuk lehetne csinálni egy homályosabbá tevő modot is. "Gordonnak leverték a szemüvegét MOD"
Mondjuk én rosszul vagyok bekötve, nekem Bécs is olyan, mint Budapest, csak utóbbi életszagúbb... Bécs olyan, mintha valaki mindig rendet rakna a szobámban...
-
törölt tag
Ezek sem bírtak megülni a seggükön, belenyúltak egy-két helyen a grafikai tartalomba. Nem tudom miért jó ez. A vort pl kifejezetten idétlen lett.
-
Scholes9
nagyúr
Csak nálam nem működik a mod?
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Fortissimus
őstag
szep, szep, de inkabb uj resz jonne mar
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
MODERÁTOR
Az Orange Box egy kiadott csomag, ami sok játékot magába foglal a sztoriból. The Orange Box
(#14) BiP: Ahogy nézem a videó, úgy látom ez a csomag a HL2-t tuningolja fel HL2 - Episode Two szintre, a textúrák és fények is olyan szinten vannak (lehet az EP2-ből építették át a dolgokat HL2-be).
Half-Life 2 Update Mod Features:
↗ Updated to Orange Box Engine.
↗ HDR (High Dynamic Range) Lighting.
↗ Updated Models & Textures.EP2-höz nem jó ez a csomag, valamint fölösleges is.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
DeFranco
nagyúr
Próbáld ki. Én eddig összesen talán 6-10 játékot vittem végig (ebből ha levesszük a god modeos végigrohanást, akkor a felét), és azokat is még ifjonc koromban. Épp le akartam tenni arról, hogy én a továbbiakban játsszak is valamivel (lévén vagyok majdnem 30, ideje lehetne már), amikor képbe került a HL. Azóta 2x toltam végig a 2-t heves egymásutánban, gépet feljesztek, hogy menjen az EP2, megvettem eredetiben, etc. etc.
Hogy miért olyan jó? Ez nyilván mindenkinek egyéni, és több dologból áll össze:
- egyben van a játék. Nem hiányzik semmi belőle, és nincs eltúlozva sem.
- folyamatosan változik, változatos, több alműfajt kever
(spoiler)
Van hogy épületben vagy, van, hogy sivatagban. Van, hogy börtönben, van, hogy egy idegen komplexumban. Egyszer zombit ölsz, egyszer kommandóst, egyszer labirintusban mászkálsz, egyszer járműved van.
- van benne egy spec. fegyver, a gravity gun a neve sok mindent elmond, kitágítja a lehetőségeket erősen.
(/spoiler)
- a sztori maga nagyon jótöbbet is írnék, de az már mind spoileres lenne. Próbáld ki. Ajánlom. Ha a 2 résszel kezded, akkor érdemes tudakozódni az előzményekről, mert úgy lesz kerek a történet, és úgy fogod élvezni. Ez esetben vigyázz, mert sok helyen lelövik a legnagyobb poénokat.
Szerk:
Orange BOX:
- Half Life
- Half Life EP1
- Half Life EP2
- Portal
- Team Fortress 2Ezt a csomagot jelenti. Nézd csak mit találtam neked: [link] Szerintem még ma vedd meg. (mind benne van, csak sz*rul írták rá)
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
válasz sid.:Rc211v #23 üzenetére
és az ilyen, hogy HL2: Orange Box mit jelent?
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
sid.:Rc211v
őstag
Hát sztem nagyon gyorsan játsszad kifele..A HL az kötelező fps mindenki számára..Még annak is aki nem szereti az fps-t
ollie Nem erre gondolt a kolega ? Black Mesa: Source ..Ezzel mi a helyzet lesz egyáltalán ?
szerk: ja látom már.. HL1-es source graf-ra irtad
[ Szerkesztve ]
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
Prof01
veterán
Nem rossz.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
(#17) eszgé100: Kipróbáltad már? Gondolom nem...
Egyébként a sorrend:
Half-Life
Half-Life Opposing Force
Half-Life Blue Shift
Half-Life 2
Half-Life 2 Episode 1
Half-Life 2 Episode 2[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
JanR
addikt
En mondjuk a Black Mesa Source-ot jobban varom mint a HL3 / EP3-at
Bar kitudja, mind a 2-nek orulnek!Amugy a modokra annyit, hogy en sokszor vegigjatszottam a HL-eket, e a grafika az akkor is masodlagos maradt. Azt a hangulatot ugysem fokozza jobban amit maga a jatek ad! Nekem pont jo ugy ahogy van (persze azert a HL1-et Source motorral vegig vinnem, na)
-
eszgé100
őstag
most nem kötözködés miatt kérdezem, de mitől olyan jó?
még sohasem tudtam rászánni magam, hogy játszak vele.ha valaki ad erre egy konkrét választ, kérem azt is tegye hozzá, hogy milyen sorrendben kell kijátszani, mert már egy csomó minden van HL2 név alatt
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
deter
aktív tag
-
BiP
nagyúr
EP2-höz is jó az update? Vagy csak az alap HL2-höz?
-
válasz robertkill #11 üzenetére
Már az első verziója is HDR-es volt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
robertkill
aktív tag
hát ideje volt PC-re is kidobni a grafikai tuningot... én PCén 4x toltam végig a HL2-őt és a 2 Episode-ot... de X-en mikor kijött az orange box ahol már a grafika is javítva lett nagyon bejött és még 2x végigtoltam, és most az ünnepek alatt unalomból megint elkezdtem...
nekem speciel a HDR jött be nagyon a sima HL2-ben + a "vér"-mod... sokkal realisztikusabb a dolog... fröcsög minden... bár mivel X-en más így játszom vele egy ideje így azért lehet már nempróbálom így ki PC-n is...amúgy egy HL3 tényleg kemény lenne... de azért egy laza Episode 3-at a történet kerekebb befejezése miatt még jólenne szerintem... mert én idegbajt kaptam az EP2 végén... mintha félbehagyták volna... mert félbe is van...
na de a MOD az kemény különösen hogy minden zombi csak úgy fröcsög ...
ajánlom mindenkinek...[ Szerkesztve ]
" ha valakinek baja van veled attól még az az ő baja "
-
Ic3man
tag
Nem rossz, nem rossz, de CSS-hez miért nem csinálja meg valaki?
Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
XuChi
addikt
Hát én már kitoltam a teljes hl1+of+bs 3x, hl2+ep1+ep2 sorozatot pc-n 3x xbox360 1x, szal már a kisujjamban van az egész töviről hegyire. Ezért a moddért nem esek neki megint. De örülök hogy ilyen is van. Aki a régit nem tolta ki az ne hagyja ki mert kihagyhatatlan a hangulata.
-
WonderCSabo
félisten
Látom főleg a fényekkel variáltak.
CM mod kifejezetten nem tetszik a képek alapján. Csomó mindent átrajzoltak, és szvsz vacakul.
[ Szerkesztve ]
-
Steven
addikt
nem volt, hanem AZ
Anno egyből megvettem aztán valamelyik kis b#zräN3 eloptta az accomat ....
Pont tegnap vettem meg megint lehet én is kirpobálom... most tök jó mert kétszer van megÉn személy szerint nagyon sokszor átvittem és tárt karokkal várom a következő részt .
(full résznek pl HL3 én jobban örülnék mint egy lehuzó episodnak)[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Mondjuk ez sokkal kisebb mint a cinematic (1GB vs 10GB), szóval megnézem mit tud. Az achievment-ek meg külön extra.
-
Scholes9
nagyúr
Pont tegnap raktam fel megint Steamen, le is kapom a modot hozzá
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
csaabz
őstag
Megnézve a trailert, beugranak az emlékek...
Mekkora király játék volt a HL2...https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
félisten
Nem rossz, de nekem a cinematik jobban tetszik.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest