Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
senior tag
Ezen behaltam, szedjünk pár indiait és irkálják, amit a képen látnak Erőforrás szempontjából is megtakarít sokat, és munkát is ad. Egyébként a spammelésen ez is lassít egy keveset. Viszont valami új rendszert kellene kitalálni a spammerek és különböző botok ellen, valamit ami hatékonyabb mint a jelenlegi rendszerek...
essexboy
-
veterán
11/1600000=0,000006875=0,0006875%. Miről beszélünk?
-
ArchElf
addikt
Szerinted a capcha-k a sex, warez, nyeremény (stb) oldalakon tényleg ott generálódnak (vagy csak a szolgáltatói oldalakról töltik le épp őket)?
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
ArchElf
addikt
Mondjuk a password reuse nem az a probléma, amely ellen a szolgáltató könnyűszerrel védekezni tud...
AE
-
senior tag
Mostanában rájár a rúd Sonyékra... de majd kikupálódnak... (reméljük!)
essexboy
-
blueMerle
veterán
válasz dajkopali #28 üzenetére
Hát ennek őszintén szólva nem örülök. Valahogy rohadtul nem fogok nyugodtan tévézni ezentúl az fix, mégha ki is cserélnek benne (javított tévé rulez) ezt-azt. Nem 2 filléres cucc, pláne nem volt 2 filléres amikor vettük, szóval nagyon boldog vagyok
De akkor mit vegyen az ember? A Samsung lcd tv-nk 1 év után adta be az unalmast, muteréknál a Panasonic....most meg itt ez a Sonys dolog
-
dajkopali
addikt
a sony közölte, hogy szó sincs visszahívásról
hír frissítve"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
sh4d0w
félisten
It's a Sony...
https://www.coreinfinity.tech
-
Zeratul
addikt
Licencelték a Color Start a Videotontól.
-
blueMerle
veterán
Őszintén szólva néhány hete valóban észrevettük hogy jobban forrósodik a tévé mint régebben, de nem igazán törődtünk vele, mert működik rendesen. Mindenesetre most fogalmam sincs hogyan tovább, a kereskedő gondolom elküldene a francba ha visszavinném, de ezekután nem szivesen használnánk a tévét huzamosabb ideig ha nem muszáj..remélem a Sony mihamarabb kitalál valami gyors és hatékony cserét vagy szervizt.
-
buherton
őstag
Semennyire. De a gyártó imázsán nagy csorba esik ilyenkor, és keresik a hiba forrását pl. műszereknek mekkora a hibája, az alkalmazottak hibáztak-e mint pl. felcserélték a jó és a rossz alkatrészeket. Általában ez úgy megy hogy vagy egy független tesztházat kérnek meg hogy ellenőrizze az alkatrészeket, de gyakrabban van az hogy a gyárban ellenőrzik az alkatrészt, és bizalmi alapon (nem akarnak pénzt költeni a tesztelésre) elfogadják azt hogy a gyár ténylegesen jó alkatrészt ad át, és rögtön ültetik is be.
De szerintem jelen esetben inkább tervezési gondokról lehet szó.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Lewzke
őstag
A hibás alkatrészekért felelős beszállítót ilyenkor mennyire terheli az ügy? Semennyire?
-
bAtt001
addikt
ps3 nincs sőt tv-m sincs de ez nem valami jó hír, de gondolom nem sok problémájuk lesz belőle megoldják okosba
-
buherton
őstag
XD
Ez nagyon LooooooooooooooooooooooooooL.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
remington2
senior tag
És azt megengedi az új ÁSZF-jük, hogy felgyulladjon a tévé? Mert szerintem ha gyorsan belerakják, hogy a tévé nem jogosult erre, akkor a gond meg is van oldva házon belül.
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
Namelesske
addikt
Engem elszomorít, hogy ilyeneket csinálnak egy céggel, legyen az sony, microsoft, linux alapítvány, vagy apple.
Sajnálom a Sony-t. Remélem felkötik a gatyót.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
rybank
senior tag
Azért szegény Sony, a presztízsét rendesen a sárba tiporták ( természetesen ebbe bele tartoznak a hibás készülékek által okozott veszteségek is)
-
blueMerle
veterán
Van egy 2009-es KDL-40D3400 Braviánk. Juhéj. Demostakkóhogyan? Back to kereskedő? Vagy adjam fel postán?
-
cheatergs
senior tag
válasz fatallerror #5 üzenetére
Nem kell félni, csak izgulni, sőt, azt sem kell, csak lehet, végtére is szabad országban vagy.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
gerii
addikt
válasz fatallerror #6 üzenetére
Idővel a hőhatás miatt kiolvadhat valami. Persze ez függ a bekapcsolt állapotban eltöltött időtől is.
Max kapsz egy új tévét -
fatallerror
addikt
válasz fatallerror #5 üzenetére
utánaolvastam és állítólag írni kell a sonynak h ilyen tv-m van :/ hát jó írok bár nem értem a pánikot ha 4 évig nem történt semmi most miért kéne pánikolni
don't tell me what i can't do!
-
fatallerror
addikt
nekem d3500 van, most kezdjek félni? : DDD
don't tell me what i can't do!
-
=Mentor=
őstag
Nagyon szomorú vagyok amikor ilyen híreket olvasok, nekem egy 37 colos Braviám van és tökéletesen elégedett vagyok vele :/ A cím amúgy eléggé bulvárosra sikeredett...
[ Szerkesztve ]
-
Socket A
aktív tag
Az biztos hogy a 2011-es év nem jól sült el nekik :|
Amugy nem tudom sajnálni őket"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Garmin topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Path of Exile 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest