Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz apaszka #4156 üzenetére
En ezektol mindig azert odzkodom, mert nem vagyok benne biztos, hogy a ragyas muszerfalon rendesen megtapad. Es amugy meg nem szeretem, ha valami gatolja a kilatast, igy en a ventillatorra szerelhetot preferalom, de abban meg aztan vegkepp nem talalok tablet meretu tartot.
Ambulimax Provider
-
pixelmester.
aktív tag
válasz apaszka #4156 üzenetére
Nekem is ez van, nagyon jó cucc, igaz, anno még egy tizesért vettem, de megérte.
Viszont a tablettartóval a következő bajom van. Megpróbálok tolvaj fejjel gondolni:
Ha egy telefontartót meglátok egy kocsiban, arra gondolok, h a tulaj magával vitte a telefonját. De egy tablettartó esetében felmerülhet, h hátha ott van a kesztyűtartóban a táblagép... és akkor érdemes feltörni a kocsit.
Bár azt hallottam, h van egy ilyen detektor, ami az akksik alapján megmondja, h van e elektromos kütyü a kocsiban.
Szóval még hezitálok, h lehet elég, ha csak 5colon látom a waze-t, mert akkor legalább nem törik fel a kocsit.
Ez ügyben kinek mi a véleménye, tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest