Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz
KROK640 #3129 üzenetére
"olyan telefon kell amilyen nekem van. (65000ft-nyi €urért vettem). Mondtam neki h ezt már most felejtse el. Akkor jött h komolyabb tartozást halmozott fel a UPC felé, legalább azt fizessem ki. Mennyi kérdeztem? Mondja 30"
Elvesztettem már a fonalat. Miért is kellett volna adnod csak úgy 100e-t (nem rémlik tartozás csak a laptop kölcsönzése a külföldi munka alatt)?
2015-ben Wartburg? Mik vannak. Amennyi kiderült Jánosról, neki mindenből extra, minőségi kell. Minek vett volna egy 30 (vagy hány) éves roncsot függetlenül a jogosítvány hiányától?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Nők, nőügyek (18+)
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest