Új hozzászólás Aktív témák
-
RozogA87
tag
Igazából voltam már magánrendelésen is, de az sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket és nem csak házuorvosnál jártam. Szakorvosnál is. A múltkor már úgy tűnt sikerült eljutnom egy nyirokcsomó biopsziáig. A háziorvos mondta menjek el a sebészetre és ott megcsinálják. Nem lett belőle semmi. A doki szerint a probléma "nem az ő szakterülete". Amúgy igen, tényleg én vagyok a hibás, amiért nem hagytam itt végleg ezt az országot. Persze lehet Bp-n jobb valamivel, bár én ezt se igazán tapasztaltam.
-
RozogA87
tag
A "felhalmozott szellemi tőke" kimerül abban hogyha náthás vagy, akkor még talán felír az orvos gyógyszert, de ha komolyabb bajod van arra már inkább legyint. Hosszú sztori, de a lényeg hogy két és fél éve vagyok rákos...(igen az) és még nem tudtam BEBIZONYÍTANI. Ja hogy a pénz az kéne?! Olyanoknak akik a mostanra elszaródott vérképemet se veszik komolyan kösz, de nem adok. Gyárba mégegyszer nem mennék ott lettem beteg, (pontosabban még betegebb amilyen voltam) ebből azért tanultam. Évek múlva nem hiszem hogy még írkálni fogok a jelen helyzet figyelembe vételével...
-
RozogA87
tag
Egyébként meg. Hivatalosan csak egy CNC forgácsoló OKJ-t csináltam, és persze van egy érettségim. Jártam egyetemre is, de életem azon szakaszában leginkább az anyagiak miatt felejtős volt. Egyébként se biztos hogy hosszabb távon nekem való az alkalmazotti lét. Ahhoz pedig tartom magam hogy megfelelő kapcsolatokkal többre viheted hungáriában mintha megpróbálnál minél több dologban kompetens lenni. És ez csak egyre rosszabb lesz. Lehet mondani hogy proli vagyok, aki szidja az államot, de ha mélyről indulsz nem is engedik hogy másként legyen.
-
RozogA87
tag
válasz
Eugene Roe #10 üzenetére
Van a cikkben egy elírás. "Analítikus". Mellesleg nem tudom. Az analitikus és kreatív képességeké a jövő...ehhez képest Magyarországon nemhogy sikeres nem vagyok, de közmunkán dolgozom. Ha az embernek nincs pénze nem igazán válogathat. A kontár orvosok bezzeg nem győzik szedni a hálapénzt ebben az országban a hullák után.
Új hozzászólás Aktív témák
it Tíz éven belül teljesen megváltozik a munka világa – erről beszélgettünk a Fujitsu e témában felelős vezetőjével.
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest