Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
-
sing1ep1ayer
őstag
Valaki írta itt a kompakt vízhűtőket és eszembe jutott, hogy esetleg ilyesmi lehetne a megoldás a te házadba is, mint például a Corsair Hydro, vagy Asetek, vagy egyéb márkanéven forgalomba hozott klónjaik. Valószínűleg ezt sem lehetne szimplán beleszerelni, a radi és a hozzá tartozó ventillátor elhelyezése okozna némi fejtörést, de ha egyszer megtalálod a helyüket onnantól nyert ügyed van.
-
-
Dagidög
senior tag
A tévedésem félreolvasásból fakad, a képen levő táp méretével kapcsolatban meg bizonytalan voltam, ez nem az én napom. Köszi, hogy rávilágítottál.
(#35) Locutus: Pedig nekem pont az szimpatikus megoldás, hogy hadd menjen bele a batár toronyhűtő low-rpm ventivel. Költséghatékonyabb megoldás, mint a kompakt víz és még a szélcsatorna kialakításához is hozzájárul.
-
kisza25
félisten
az én gépem hasonló, csak sokkal kisebb, szerintem ez a mini itx lényege
ja és valaki kérdezte, pl. ezen a lapon 6db SATA van[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
sing1ep1ayer
őstag
Te sem olvasod el, hogy mire reagáltam. Nem véletlen volt offtopikként megjelölve az a hozzászólás. De gyengébbek kedvéért belinkelem: ez az a ház, amiről véleményt mondtam, mivel korábban a topikban már meg lett említve.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz sing1ep1ayer #31 üzenetére
Ha elég 1 SSD, 1 HDD és 1 slim ODD (vagy a helyén 1-2 további SSD akkor kompaktság és jó szellőzés szempontjából az SG05 a befutó szerintem.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Ati1979
veterán
Az a baj, hogy én nem értek hozzá. Ha így van, jó lenne.
Mindenestre meleg levegő áramlás mindenképpen van a táp közvetlen közelében. Kíváncsi vagyok, az itteni tesztre. (Remélem nem intel gyári hűtővel lesz. )Nem szeretném a táp élettartamát lecsökkenteni, ha esetleg nem így van.
-
Ati1979
veterán
Na ez igaz! Én is vettem bele, egy low profile Cooler Master hűtőt, de nem lett beletéve mert 1 cm-re volt a táp aljától. Nagyon nem jó ha abba nyomja bele a kiáramló hőt. Nem tudom milyen proci hűtés lenne bele megfelelő. Egyenlőre ötletem sincs.
Az biztos, és esztétikailag sem egy utolsó darab.
Meg!(#35) Locutus
Nekem a Cooler Master Gemini II M4 magasnak bizonyult. Esetleg tudnál ajánlani valamit?[ Szerkesztve ]
-
Godefroy
senior tag
válasz sing1ep1ayer #34 üzenetére
Csak a 4x hozzászólás visszakövetést nem olvastam el, bocsánatoddért esedezem.
Az valóban jó alternativa.[ Szerkesztve ]
Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...
-
Locutus
veterán
Tévedés... pont hogy lehet normális hűtőt tenni a procira is.
Egyrészt elfér a kompakt víz is, ami bármivel megbírkózik, másrészt a jobban átgondoltakba, mint ebbe is már 130 vagy akár 160mm magasságú léghűtő is belefér (más kérdés, hogy ennek nincs értelme, ha a kompakt viznek is van helye).
Nem 14-es ventivel szerelt léghűtő toronybatárra kell gondolkodni. Az egy baszottnagy overkill, merúgyisvanhely jeligére. Teljesen felesleges, BÁRMILYEN processzorhoz.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Godefroy
senior tag
baráti ár?
táp nélküli ház 27 ért?Te hol bankolsz?
-
Whysperer
addikt
Én annyit beleraknék még ,hogy mivel kifele van a vga venti így az első ventitől egy szélcsaptornát odavezetnék ami rögtön odafúja elszigetelt hideg levegőt! De azt itthon is meglehet!
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
sing1ep1ayer
őstag
Hiába mehet bele komoly VGA, ha a processzorra nem tudsz elég erős hűtőt tenni, mert csak nagyon alacsony modellek férnek el. Persze ott van fölötte a táp, az is kiviszi a hőt, csak annyira nem tesz neki jót. Összességében viszont az egyik legszebb és az egyik legkompaktabb, legügyesebben elrendezett mini-ITX ház, amit eddig láttam. A porszűrőket még talán hiányolom a rengeteg lyukról, de ez házilag pótolható a ház ára pedig igen baráti.
Na, meg is volt a gyorsteszt.
-
törölt tag
válasz Peetee(tm) #29 üzenetére
manapság már nem túl sűrűn használt dolog a DVD-író.
-
Peetee(tm)
aktív tag
nekem már egy hónapja megvan és imádom!
Mindenkinek ajánlom aki egy jól felszerelt házat szeretne venni, úgy hogy minden alkatrészt bel tudsz, tenni, azaz neki kell sfx táp, kicsi hűtős ram és CPU hűtőből is giganagy belefér.
Egy hátrány, hogy nincs DVD író hely benn, se slim se normál 5,25", de megoldottam azt, hogy az előlap mögé kivezette házból sata kábelt és hozzá egy tápkábelt, így bárikor lepattintom az elejét és csak rá kell csatlakoztatni a DVD írót és már megy is.
Kinézete pedig csodálatos.
Számomra szerelhetősége is pofon egyszerű.
Rosszat nem tok rá mondani.
nekem 5/5Az életben 1 dolgot adhatsz fel, levelet a postán! Peetee(tm)
-
törölt tag
-
Locutus
veterán
Az emberek 99%-ának elég lenne egy ilyen ITX konfig... még gamer PC-ként is. Bele lehet tenni komoly i5 i7 procit is, egy kompakt vízzel, a radit hátra felcuppantva, és máris minden benne van, ami kellhet.
Külföldön már évek óta divatos a mATX és az ITX, minimum annyira, mint a nagy hodályok. Lassan talán itthon is egyre többen rájönnek erre.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
rudi
nagyúr
válasz Vittorio77 #9 üzenetére
Hehe, jó felvetés. A maximum, amit találtam az EVGA Z77 Stinger, persze, ott is csak négy SATA van, további kettő már eSATA. Hat SATA csak kiegészítő vezérlőkártyával reális.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
embe
nagyúr
Igényes, okos. Kellene.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
HookR
addikt
válasz Vittorio77 #9 üzenetére
Például Asus P8H67-I, vagy Asus P8H77-I. De akad több is.
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
proci985
MODERÁTOR
FDBs ventik vannak elvileg a házhoz, szóval hacsak nem akadnak be, akkor nem lehet velük baj (80-150k órás MTBF megszokott). szóval ez tipikusan az a probléma, amire felesleges felkészülni.
daa-raa: általános esetben a 5/7/12V azért elég szokott lenni. ha meg nem, akkor valamelyik 3.5ös helyre pl egy Scythe négyportost be lehet csempészni házon belülre. primitív, de csatornánkénti ellenállásos vezérlés 5-12V fölött szvsz felesleges egy HTPCbe, fix 7V általában az arany középút szokott lenni ahol még légmozgás is van és már nem is hangos (ventiktől is függ persze).
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Blaise
veterán
Inkább Bitfenix Prodigy pár ezressel olcsóbban...
-
Godefroy
senior tag
Baromi drága.
-
sing1ep1ayer
őstag
Kár hogy a táp befelé "szellőzik". Amúgy nagyon tetszene.
-
törölt tag
Azért az a ventilátorvezérlés finoman fogalmazva is primitív...
-
slashing
senior tag
Tetszik de ez brutális nagy ahhoz képest hogy mini-itx-et fogad. Majdnem 40 centi a mélysége de legalább a magassága lenne kisebb. Az Array R2 majdnem ekkora méretben szerintem valahogy jobb volt, lehet nem volt ennyire szellős a cpu fölött de azt jobbnak érzem pakolhatóság terén.
-
Vittorio77
csendes tag
Én csak azt néztem, hogy 6*3,5" hely van benne. De van olyan ITX vagy DTX alaplap, ami ennyi SATA hellyel rendelkezik?
-
Dagidög
senior tag
Kár, hogy a nagy méretű VGA és a normál méretű ATX táp megléte kigolyózza egymást, pedig egész tetszetős lenne.
-
ViZion
félisten
Mikrosütő basszus!
De legalább nem olcsó.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
SQX_Barto
addikt
Külsőleg tetszene a ház, belsőre már nem annyira. Moduláris tápból (szerintem) kevés van, ami 160mm alatti, kedvencem a Corsair AX750 már ki is esik
Optikai meghajtót szeretném házon belül tudni, ez is hibapont nekem. Akármennyi ITX házat néztem, még mindig a Lian Li PC-Q08 áll legközelebb az én igényeimhez.
De ettől függetlenül nagyon jól sikerült, igényes ház a Fractal-tól (akárcsak a többi).If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
MZperX75
addikt
Nem is olyan csöppség,de hát valamit valamiért, viszont nagyon szép letisztult,bár én jól eldugnám ne látszódjon belőle semmi.
Ebben akár I7-3770K-t egy jó kis HD7870 vagy FTX660Ti-vel is el lehet képzelni!
Ami már nem semmi egy jó játékos HTPC konfignak.Az ára tükrözi a minőséget,kicsit drága 20.000Ft nálam az álomhatár HTPC házaknak.
A teszt jó(kicsit forrófejűek a CPU magok) 88Fok
A rendszerre egy jó kis FHD 3D projektor egy 120-140"-ba!
Egy jó kis hangrendszer,rádiós billentyűzet egy jó egérke+Konzol irányító! Azt mehet a menet.Nekem kisebb 33x12x21 házban van egy 4magosA8-3820(65W TDP) Llano,Diszkrét VGA-n gondolkodom,bár elég jó HD6550D-m.Projektoromra kilőve 120" 720p-n és konzolos távrecsegős billentyűzettel.Mehet a film meg a játék.
Egy kis HD6670-el vagy 1 szlotos HD7750-el még kérdés ,hogy meg zingelem.,bár becsomagolva így sem hűvös szegényke főleg az íróasztalom egyik fiókjába,így is nyaldossa 60-65 fokot a proci játék közben[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Szép, letisztult ház, belső is rendbevan, az ár meg szintén Fractal szint.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
proci985
MODERÁTOR
szerintem remekül átgondolt ház, gyakorlatilag van benne annyi eszköznek hely (ITXet leszámítva), ami pár éve még egy nagyobb ATXben fért el (6 3.5"ös). optikait vész esetén lehet venni egy külsőt is, kártyaolvasóval is hasonló a helyzet. Fractaloknak az összeszerelési minősége is pont ideális, nincsenek túlbonyolítva (pl szálcsiszolt aluval), de jó őket megfogni és szerelni.
külsőre meg igazi "svensk design", avagy funkcionalimus X minimalizmus. az ára szerintem még szintén elfogadható/jó figyelembe véve a tudását.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Mikrotik routerek
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Alphacool Core Ocean T38 AIO 240mm Garancia: 2026.07.29.
- KOLINK KL-1000M PSU - 1000W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR táp eladó.
- Corsair SF600 600W 80 PLUS Gold,moduláris,SFX tápegység,dobozában,hibátlan állapotban!
- Case LianLi Q58 PCIE 4.0 Edition, Mini-ITX,fekete,a képen látható tartozékokkal!
- Fractal Design Lumen S24 RGB V2 vízhűtés,AMD és Intel lefogatóval,dobozában,tartozékaival!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest