- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
A roamingról annyit hogy mikor kint voltam 1 hétig Londonban, 15000 forintot eltelefonáltam lazán.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
tkazmer
addikt
így egy normál méretű weboldal letöltése (1-1,5 MB)
vodafone mobilnettel egy index címlap ~200-250KBúgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Killing
addikt
Igen, képek rossz mimőségre állítva. De kiváló minőséggel is csak 200 kb. Gépre meg ott az ADSL.
Külföldön meg nem netezek, ha meg nagyon kell a net, akkor ott az EU-net 50 MB.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
tkazmer
addikt
az adsl nem mindenhol elérhető, ezért bizony aki nem csak otthon kell, hogy használja az internetet, hanem akár útközben is valamerre, annak adsl mellett jól jöhet egy mobilnet előfizetés.
külföldi mobilnethez pedig nem eunet kell, hanem be kell menni külföldön egy olyan helyre, ahol árulnak feltöltőkártyás mobilnetet.úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Killing
addikt
De itt lehetnek nyelvi akadályok is. Spanyolországban nem biztos hogy tudnék venni feltöltőkártyás mobilnetet, de Angol nyelvterületen nem lehet gond. De van olyan ember is, aki nem beszél semmilyen nyelvet a sajátján kívül.
-
Nunder
őstag
Csehországban voltam 3 éve, és az otthonnal sms-ekkel tartottam a kapcsolatot. Egyszer vettem csak fel a telefont egy gyönge pillanatomban, és rögtön levett (az akkor még kártyás telefonomról) 450 kemény magyar forintot. Szóval itt az ideje, hogy a külföldi hívások árát is csökkentsék, nem is tudom, hogy húzhatták idáig.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.