Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Felmentették, ez örvendetes. Már ha minden úgy volt, mint ahogy a srác állította... De nem menjünk ebbe bele (azaz lehet, hogy más bele is fog...)
DE.
"sőt tette társadalmilag hasznosnak minősíthető" - ez mi? Felhívás keringőre?
-
csongi
veterán
London, metro.
Egy kis srac aki USA allampolgar volt, elhagyta az iratait, megtalaltuk.
Az allomason leadtuk a kapunal allo embernek. Annyit mondott. Koszonom,megoldjuk, ertesitjuk az illetot.
Mosolygott es elvitte a kabinba, es jelentette.
Kesz, ennyi volt .
Nem kellett hozza semmilyen 20oldals kerdoiv, meg mit tudom en mi.
Nem ennek kellene lenni az alapertelmezetnek? -
csongi
veterán
Szuper!! Ennek igy kellett vegzodni!!
A tobbi.... pff irdatlan szanalom.... Most kellene az allamnak pert inditani... Hiszen megtamadtak a jo hiszemuseget es joszandekot, a segitseg nyujtast az orszagunkba, immar hivatalosan is.Mindennek tetejeben Magyar allampolgart akartak meghurcolni. Hat keremszepen ennek a szandekossaga ami a napnal is vilagosabb.
Van ebbe meg tartalom nem is keves.....[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
"Színház az egész világ!..."
-
joey04
titán
válasz Aprósólyom #39 üzenetére
pedig szerintem sajnos igaza van.
-
Feketelaszlo
senior tag
Az ilyen ügyek közelébe általában reklámérték miatt próbálnak meg odaférkőzni magasra törő ügyvédi irodák és jogi tanácsadók. Nélkülük is ugyanúgy felmentették volna, az ügy ezen ága amúgy is csak a bulvármédiának volt érdekes, a valóban fontos rész a T-Systems/BKK ellen indított perek fejleményei lesznek.
-
sanyy334
csendes tag
Érdekképviselet,igazság ingyen, győzelem az állammal szemben-> TASZ -> S...R...S(?)
-
Fitzgerald
veterán
Na, csak létezik igazság Magyarisztánban is. Nagyon helyes. Legközelebb majd arról szeretnék olvasni, hogy hogyan tervezik kártalanítani a srácot. BKV bérlet az egész családnak for life, ez a minimum.
-
.mf
veterán
Hogy lehetséges ez kérem? De hiszen megmondták, ez kiberterrorizmus volt, tehát az ügyészség is bűnpártolóvá vált, és együttműködik ezekkel a nemzetellenes hazaáruló külföldről (Soros által) finanszírozott háttérhatalmi szervekkel? Az ügyészségen is népnemzeti reformokat kell bevezetni!
S mi lesz így a Gipsz Jakab Nemzeti Kibervédelmi Tervvel, ami már meg lett beszélve, hogy a Mészáros és Tsa konzorcium fogja megnyerni?/sarcasm
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Tamás88
őstag
Na és akkor most jöhet a kártérítés, amit a két cégnek kell a fiú felé megfizetnie.
-
Vesa
veterán
-
Teréz Atya
senior tag
Azután hogy black hat hakcernek állították be majd feljelentették? Aztán a 888 próbált karaktergyilkosságot végrehajtani rajta? Mond neked valamit az, hogy méltóság? Én úgy küldtem volna el őket a pitshába, hogy reggelig csörögtek volna!
@Tikakukac - amilyen vasgerinces banda, valszeg a médiavisszhang lecsengése után megszabadultak volna a sráctól valamilyen mondvacsinált ürüggyel.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Tikakukac
titán
Adott a kérdés, akarnék-e olyan helyen dolgozni vagy a pénzéből tanulni, ahol ekkora rakat trágyát adnak ki a kezek kész munka néven. Én mondjuk lehet inkább keresnék valami olyan helyet, ahol van is valami kontroll.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
ksanc
őstag
Bejelenteni?
Ahogy egyszer már leírtam, mivel elég messzire eljutott az eset híre, szerintem már a világ minden részéről nekiestek a rendszernek. És nem tapasztalatlan, naiv 18 éves fiúkák. Már régen bent vannak a kiskapuk a szerverektől kezdve a felsővezetésen át a csókos puszipajtás hülyegyerekének laptopjáig mindenhol...[ Szerkesztve ]
-
veterán
Akkor nem lesz tobb clickbait cikk random emberekrol akiket mashol nem buntettek meg hasonloert, sot, jutalmaztak, etc.? Ritkan van olyan dolog, ami zavarna, de ebbol mar kicsit sok volt, tartalmilag pedig mar tenyleg nulla ertekkel.
Tisztaban vagyok a kerdes kvazi kotoi termeszetevel.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Vesa
veterán
Helyes és gratulálok az ügyvédeknek!
Most pedig szépen visszaperelni a BKK vezért és minden más tehetségtelen nímandot, aki a 18éves srác életét tönkretette ahelyett, hogy bíztatták és támogatták volna (ahogy ezt a rezsim által sokat szidott USA-ban teszik, ahol tízezer dollárokat fizet akár a katonaság is a hibákat felfedező szakembereknek).
Jogalap lenne bőven, én a helyében minden érintettről egyesével a gatyáját is leperelném...
Tombi
Akkor nem kizárt, hogy még várhatunk egy jó kis Sorosozást is az ügyben?[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Tikakukac
titán
Muhaha. Mert azok a szerelők akikre rúgták az ajtókat, fenyegették és lehordták minden sz@rnak kaptak bármit is cserébe mikor kiderült, hogy tiszták x hónapnyi ideg után? Túróst. Ellenben pár rendőrt és ellenőrt nyugodtan pofán lehetett volna vágni, abszolút nem mondhatták volna, hogy túl lett reagálva vagy nem érdemelték ki. Itthon ez így megy.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
bebe159
aktív tag
Örülök neki, nem lepett meg túlságosan. Nem tudom, mit gondoltak... Ha ellene döntenek, az még nagyobb port kavart volna, mint ez a hercehurca. Arról nem is beszélve, hogy a jövőben tényleg nem jelentene be senki semmit... Kicsit olyan, mintha találnék valamit az utcán, bevinném a rendőrségre, és bezárnának, mert "elloptam."
-
Tombi
őstag
Azt sajnálom, hogy a tasznak kellett segítséget nyújtania, külföldről pénzelt szervezet...
-
Tikakukac
titán
Tanulság ahogy szokott lenni: kussolj. Akkor nem öregszel 30 évet pár hét alatt és megy szét a gyomrod az idegtől.
-
Latsza
aktív tag
Meg kellett futni ezt a kört is, ha már jogi útra került a dolog, és hagyni, hogy lemenjen. Igazából nem vártam volna más kimenetelt ennek kapcsán. Örülök, hogy a srácot nem marasztalták el.
[ Szerkesztve ]
-
NandoXXL
senior tag
Igen, hasonló ügyben lehet erre is hivatkozni majd. Jó látni hogy még működik a jogrendszer. Nem látom a sok önjelölt jogászt: elnézést kérni hogy hazudtak, és kriminalizálták a srácot, félre vezetve a fórumozókat. Nagy pofával ment a bullshit ahogy itt szokás, tisztelt szakértők
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
khalid98
tag
Hát igen... De ha belegondolsz, elég sokan hallottak most erről az esetről. És nagyon nagy valószínűséggel a legtöbb magyar fejlesztő/programozó/"hacker" is olvasta a történteket. Nekik vajon mennyire lesz kedvük ezek után bejelenteni a talált hibákat?
Elérhetők vagyunk: Google, Facebook, Email: info@elises.hu, mobiltelefon alkatrészek, tartozékok
-
khalid98
tag
Történik valami jó is az országban! Jó, hogy ez lett a vége, örülök!
Elérhetők vagyunk: Google, Facebook, Email: info@elises.hu, mobiltelefon alkatrészek, tartozékok
-
Sinisi
senior tag
Így tegyen lépéseket segítő jelleggel valaki (hogy aztán megvádolják)!?
-
nagyúr
Szerintem mo-n elég ritka az ilyen nyilvánosságot kapott hacker ügy - !!! nem _cracker_, hanem _hacker_ !!! -, és gondolom ennek hiányában nehézkes volt a hivatalos út útvesztőiben mozgolódni.
Bár szerintem alapvetően a feljelentést felesleges volt megtenni, lehet, hogy csak nem tudták kezelni a helyén a dolgokat az illetékesek ilyen esetben (más esetben akár peren kívüli megegyezés, stb...)
De kifejezetten örülök, hogy pozitív a vége. (Csak felesleges volt elkezdeni.)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
AcCEsS
senior tag
És ezen az egyébként teljesen helyes döntésen vajon mit tököltek eddig?
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
hemaka
nagyúr
Gz
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mukodik amugy egyebkent ez az e-berlet, vagy vb vegevel el is lett felejtve?
Live-Die-Respawn
-
enginev3.0
félisten
Nagyon helyes
Bár kicsit későn
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
jeni
félisten
válasz Drótszamár #7 üzenetére
Magyarán a T-kom és a BKK teszt csapata megbukott! Azt amit nekik kellett volna megoldani ,NEM TUDTÁK és ezért még magas fizetést kaptak.
Ellenben aki ezt a biztonsági rést felfedezte egyetlen árva petákot nem kapott sőt meghurcolták rendesen ŐT és a családját egyaránt! -
Soybex
őstag
Na végre valami pozitiv fejlemény
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Ghard
őstag
Nem nagyon lehetett más végeredmény
-
jeni
félisten
A Bankszektor,az IT világ,és az ügyészség első közös lépésük hogy összefogjanak,és támogatólag működjenek össze ilyen esetekben valamint törvényileg bevezetni a jogrendszerbe.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Helyes
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest