Új hozzászólás Aktív témák
-
kukulec
őstag
válasz II.Démonlord #1 üzenetére
szerintem ennek lesz még folytatása excel táblázatban.
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
dabadab
titán
A konkret szemelyes adataid annyira nem nyilvanosak, hogy azokat a feldolgozas utan meg is semmisitik, itt aggregalt adatok vannak (amik egyebkent egeszen eddig is nyilvanosak voltak, csak a tobb szaz eves kiadvanyokhoz azert nem lehetett olyan egyszeruen hozzaferni).
DRM is theft
-
Thronks.90
tag
Érdekes, hogy anno Pápán közel ezerrel több ember élt mint Veszprémben. Mostanra kicsit megfordult a helyzet. Öregfater mondta még régen, hogy volt ez így, de csak most sikerült valós statisztikát találni hozzá. Törzsgyökeres pápaiként azt hiszem ezt illik tudnom. Amúgy nagyon jó kis holmi, sok érdekesség van rajt. Olyan falvakat is megtaláltam a környékről, amik kb a térképen is csak 1 pont, és nagyjából 1 utca az egész falu.
-
nextman
aktív tag
Engem nem kerdeztek meg, hogy benne lehetnek -e az adataim
-
fordfairlane
veterán
válasz II.Démonlord #1 üzenetére
A pdf-ben szövegként van a szöveg a folyószövegekben és a táblázatokban is, tehát minimum OCR-en keresztülfuttatták.
x gon' give it to ya
-
II.Démonlord
tag
Nem rossz, de talán használhatóbb lett volna ha nemcsak beszkennelik, hanem inkább egy nagy adatbázist hoznak létre az adatokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest