- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 11
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én igen. Szerhullott kötetet, filerendszer hibát javitottak pl synoek a fórum visszajelzése alapján...
Timer: fura, mert xpen topikban sőt nekem sincs évek óta ilyen gondom, pedig gen 7 gen8 is volt, a tiednel jelentősen nagyobb terhelessel... A rackelheto az más tészta. Ne keverjük ide, ott kell is... De a soho eszközökön nincs, úgyhogy ez ennyi
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az a baj, hogy egy NAS nem csak fájlszerver. Amit még tud, csak a teljesség igénye nélkül:
RSYNC, iSCSI target, VPN host, VPN server, DLNA / UPNP szerver, IFTT agent, DVR kameráknak, plusz ugye torrent kliens. Na, ezt kattintsd össze néhány óra alatt. Mobilról, dedikált klienssel elérhető minden szolgáltatása, akár távolról is, mert az árában van dyndns szolgáltatás is.
A biztonságról meg annyit, hogy a QNAP szinte havonta frissül.
[ Szerkesztve ]
-
Sanya
nagyúr
support? garancia? upgrade? biztonsági frissítés? távsegítség? Emiatt drágább. Ha munkanélküli vagy és van időd, akkor nyugodtan. Ha munkád és családod van, akkor kifizeted azt a kis plusz pénzt, amivel a saját idődet veszed meg.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
törölt tag
Jah a freenas király. Tudod mi nem az? Hogy egy óra gugli volt a lemezkezeles erintoleges felfogása, a jogosultságok beállítása, és még egy csomó szpó volt hatra, a jailek kezelése már az a dimenzió amibe bele se kezdtem. Tök jó cucc ez tény, ha ismered, vagy van időd lehetőséged, kedved. Egy hét után se tudta a rendszer azt amit szerettem volna, nekem meg erre se kedv se idő. Te ügyes vagy, de ez a tudás nem általános. Mint látjuk a kész nasok piacáról.
[ Szerkesztve ]