Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz #24737024 #37 üzenetére
Ez igaz, de nem ugyanolyan súlyú a kettő. Ha le akarod cserélni az IE-t frissebbre semmibe sem kerül, ingyenes, ugyanez nem mondható el egy OS-váltásra. Vállalati környezetben édes mindegy milyen OS van ha azon elfutnak a szükséges programok, így nem fognak egy csomó pénzt kidobálni váltásra ameddig van rá support. Én megértem. Amelyik gépeken csak Office fut meg alapvető programok oda nem kell 7. Ingyenes tűzfalat/vírusírtót is fel tudnak rakni, így a biztonság sem gond. A termelékenységet nem növeli egy új esetleges Windows csere.
Összefoglalva aki játszik vagy akinek hobbija a PC az kicsengeti a 7-re a pénzt (khm már aki ), de vállalatoknak tök mindegy, nem beszélve az esetleges géppark cseréről ami további plusz pénz.
[ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
veterán
Temessün el mindent ami régi!
IE 6? le vele.xp? delete ,10 éves suzuki? szemétre vele,Öreg feleség kinek kell?
Hagy dönthessem már el én /ha már ilyen hülye vagyok,/mit használok, ha xp akarok használni akkor ugyan ez kinek fáj? Kifizettem érte a zsét és én ezt szeretem a 10 éves suzukim és az öreg feleségem mellett.
Igaz ez a böngészü már csakugyan elég vacak... -
FTeR
addikt
válasz deathtania #61 üzenetére
nem mint gúnyolódással van bajom, hanem a poén értékével...
-
törölt tag
válasz deathtania #61 üzenetére
hirtelen mindenki meggondolja magát, és még a legelvetemültebb Opera fanok is váltanak
Épp úgy, ahogy a legelvetemültebb Linux és Mac fanok is rohantak megvenni a Windows 7-et? Szerintem szinte kizárt, hogy egy olyan jó böngészőt dobnak össze, amely helyből lealázná a konkurenciát. Túl sok a lemaradás, és a konkurencia sem alszik, amíg ők fejlesztenek.
-
amadeus11
senior tag
Az IE 7-et is nyugodtan utánalökhették volna . Azért se kár.
There is a star
-
deathtania
senior tag
a link tényleg vicces.
szegény IE9et meg nem kellene bántani, biztos jó lesz, és új generációk fognak felnőni rajta. igaz, én FF párti vagyok, de egy próbát megér.
attól, hogy sokan azt mondják valamire, hogy "gyenge, mert MS termék", nem kell komolyan venni. a win7et is sokan kigúnyolják meg lehordják, nekem mégis tetszik, szerintem egy korrektül összedobott op.rendszer. lehet, hogy az IE9 is annyira jóra fog sikerülni, hogy hirtelen mindenki meggondolja magát, és még a legelvetemültebb Opera fanok is váltanak.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
Azért milyen vicces lenne, ha ott lenne a ballot screen-en
#58: látom FTeR Te vagy az, aki ebben a topikban eldönti mi a vicces és mi nem, mondd csak, nem túl nagy felelősség ilyen okosnak lenni?
[ Szerkesztve ]
-
FTeR
addikt
mi ez a hatalmas poénkodás az ie9 körül, h minden második komment ezen lovagol?
ennyire nem jó poén. sőt, említésre sem méltó. a poénhoz vagy két független dolog összekötésére van szükség (rávilágítva az abszurdságára) vagy irónikusan kell utalnia egy jellemzőre (karikatúra). -
ufocsalad
tag
A 6-os beengedett a ruterbe a hetesnek már nem tetszett a jo jelszó.
Az expolert ugy ahogyvan el kell temetni és elfelejteni -
LorinczIstva
csendes tag
Nem volt IE 6 olyan rossz. Lehetett vele böngészni. Az lehet hogy nem volt tökéletes, de müködött. Az a lényeg. Netscape Navigator akkor valahogy nem tetszett. Most Firefox-ot használok, mert jobb. De akkor is, IE 6 al lehetett böngészni.
üdv. pixmac3Cmanager
the pixmac.hu manager
-
Zofren
aktív tag
Ezt is majd átnevezik és kiadják majd újnak Elég csak a 6-ost megfordítani és lesz belőle 9
''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein
-
infectedmann
őstag
Webfejlesztők rémálma. Ááááááá. Pokolra vele
-
Killing
addikt
Őszinte (f@szt...) részvétem.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest