- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Nem ez lenne az első eset...Tele van gátlástalan hiénával az iparág...Egy ötlet jelentőségét pedig nem szabad lebecsülni, szinte minden nagyobb dobás egy apró ötlettel indult (Google is)...
A tudomány a valóság költészete!
-
haddent
addikt
Minden napra egy Über cikk. Kezd ez a program/téma uncsi lenni. Mindenki imádja, aztán mindenki szapulja. mint egy brazil szappanopera
-
sz.balazs.95
veterán
Hát, nem tudom.
Az ábrán levő sorrendet illetve menüpontokat kb. bárki meg tudja így csinálni, aki logikusan gondolkodik.
Szóval nem értem mi ebben a pláne.Ennyi erővel a navigációs szoftver fejlesztői is perelhetnék egymást, mert milyen dolog már, hogy az autót nyíl jelöli, ráadásul mindig arra néz, amerre az autó is.
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
adrian360
őstag
Amikor az Apple azért perel mert más is olyan négyszög alakú telefont csinál, csodálkoztok miért perlenek egyesek ?
-
E770
aktív tag
én a kereket találtam fel még anno, csak nem volt még időm megvalósítani, de most meg mindenki használja, tehát loptak tőlem, úgyhogy perelek, csak előbb még megszárítom a macskát a mikróba
-
MCGaiwer
addikt
mondjuk mert harmad ennyi felhasználó volt, ötödnyi okostelefonnal, és azok fele azt se tudta, hogy mi az az app... meg talán ha ellopják az ötletét és megakadályozzák a befektetőszerzésben nehézkes lehet a startup indítás.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
xmaas
őstag
Ez erdekes hogyha tenyleg az o otlete volt akkor hogy hogy nem sikerult elinditania a szolgaltatast abban a 6 eves 2003-2009 idoszakban sajat maganak , miert szuntette meg a ceget es hagyta abba az egesz otlet megvalositasat .
Es akkor meg 10 evre ra mikor latja hogy valaki megvalositot egy hasonlo szolgaltatast/ceget/otletet van pofaja kovetelozni hat ha nem vedette le az egeszet akkor szerintem siman bekaphatja ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Óra topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...