- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- eBay
- Disney+
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Az első generációs OLED panelekkel nem volt akkora probléma a beégés. Én ráadásul a rosszabbik fajta OLED-et használtam sokáig (Samsung Wave), a SAMOLED-et, melyben ugye kritikus volt a kék subpixelek elrendezése, de úgy emlékszek, hogy egy 1 éves használat után volt látható nagyon halványan, nagyon halványan a status bar, és csakis akkor, ha csak kéket jelenített meg a telefon. Szóval gondolom ma már jobb a helyzet ilyen téren. Legalább is remélem. Hozzáteszem, hogy lehet nincs sok köze a SAMOLED-nek az OLED-hez, ezt nem tudom.
Egyébként azóta LCD kijelzőjű telefont használok, és siralmas azt kell hogy mondjam. A színek halványak, a feketének köze nincs a feketéhez, egyszerűen visszasírom a SAMOLED-et, akármennyire is lehúzzák az idióta subpixel kiosztása miatt. Olyan feketét még életemben nem láttam kijelzőn.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
GeryFlash
veterán
+1
Marha jó, hogy a szar LCD-t/Plazmát egy szintén szar OLED vált le... lehet hogy szép, de ha beég, akkor inkább valami izom LCD-t kérek, világítson csak a fekete, de ne legyen ghosting. Arra van esély, hogy ezt az OLED majd kinövi?Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
törölt tag
Dettó, a fene akar saját költségen bétatesztelni egy 10000 dolláros technikát. Inkább megvárnám, amíg feleannyiba (se) kerül, és tudom, hogy mit veszek.
(#40) pilóta:
"viszont az OLED annyira új, hogy halványrózsaszín fogalma nincs róla még a gyártónak sem, hogy mit csinál több éves távlatban..."
Nem a kékkel volt gond?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix