- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Milyen monitort vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leginkább az nem tetszett, hogy kicsit hosszúnak ítéltem meg a nyeregvázcsövet, amúgy annyira nem rossz a geo, nagyon jó bringa, csak féltem ettől a 47 centis nyeregvázcsőtől. Tartottam attól, hogy egy hosszabb dropperrel nem lesz ideális a tekerési pozíció, esetleg nem tudok kellőképpen súlyt hátra terhelni alacsony nyeregnél. Most egy kényelmes és hosszú bringát szerettem volna, és egyéb gyártóknál az L-es váz rövidebb nyeregvázcsővel rendelkezik, ezért nem voltam biztos a döntésemben. M-es Merida meg nekem sajnos rövid. Hiába nem vagyok magas, 178cm, de hosszúak a végtagjaim. Orbea, Santa Cruz, YT, Specialized voltak még a listán, de vagy az ár volt túl magas, vagy egyéb kivetni valóm volt. Aztán végül is visszatértem a Meridához, újra elolvastam a teszteket, és tulajdonképpen rosszat senki nem mondott róla, sőt az egyik legjobb! Árban is jó volt, bár még így is nagyon sok pénz, de még belefért a költségvetésbe.
Ma mentem egy kis karikát, tulajdonképpen pont jó rajta minden, droppert is pont be tudtam állítani jóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest