Új hozzászólás Aktív témák

  • big-J

    őstag

    válasz Runner_fxr #4070 üzenetére

    410 font a h1700 hybrid kerek szettert igen jo ar, meg a hub is a megerositett hybrid (24 fogas pontrol lehet felismerni). En azert a elso es hatso telot megprobaltam volna ujszeru hasznaltan szerezni, es akkor kb egy 500-al olcsobb lett volna.
    A deore m6000 10s valto meg az olcso kazetta jo valasztas, nekem is a kedvencem, de lehet annal sokkal szebb fogasokat venni mar kinaiba, akar teljesen feketet is.
    A deore 4 potos fek az jo, de ha van fek szenzor kivezetes akkor a magura mt5e darabja 100euro EU-bol , nem sok arban a kulonbseg mar.

    Hatranynak emlitette hogy emailen keresztul kell kommunikalni, es nem csak kattintani mint amazonon. Szerintem vannak elonyei is, pl a kesz cangakrol amiket arulnak, kedvedre lehet "lopkodni" a kompatibilis es olcso alkatreszeket, pl headset vagy nyeregcso, kormany, stucni, esetleg rotor. Ez a kinai vasarlo kultura resze, ha az alaptermekbol nem alkudtal es rakerdezel, vagy ajandekkent adjak, vagy kozel beszerzesi aron. Igy meg lehet sporolni megint egy 100-200at.

    En kihoztam volna 3500-bol kb, de irrelevans. :D Elso kinai ebike epitesnek jo donteseket hozott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák