Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Soha nem értettem ezt a 30-as mániát Szerintem a mazochisták hálózata
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
Snoop-y
veterán
Jogilag igaz amit mondasz.
Ertsd jol:
Lakossagi email kb egy szokas miatt maradt a net csomagokban meg abbol az idobol mikor alig voltak ugyfelek. Manapsag viszont jelentos eroforrast megzabal mind szerver mind ugyfelszolgalati oldalon. Nyilvan a csomag resze es nyujtani kell a szolgaltatast de nem termel kulon bevetelt csak viszi a penzt es ebbol mar nehez kihatralni. Senki nem vesz ma mar ugy csomagot hogy huuu valasztom a nagyobbat mert abban 2gb-os fiok van. Loteri kutyat nem erdekli ez ma mar a gmail yahoo es egyeb nagy cegek mellett.
Amugy kb 2006-ota nagyon nem is nyultak hozza ( nem tortent fejlesztes a levelezesben ) pont a fent emlitett okok miatt. Pedig probaltak nezelodni ( MS iranyban is de annyi fiokunk volt abban az idoben hogy horribilis licence dijakat kellett volna fizetni plusz az MS eleg rugalmatlan ha testre kell szabni valamit szoval ez a projekt kuka lett.)
Asztalon volt meg a zimbra is de a fenti okok miatt azt is kikukaztak.Az uzleti csomagok az mas ( nem mintha az masik platformot hasznalna ) de ott max a relay es egyeb domain alapu szolgaltatasok hoznak valamit a konyhara.
Szegeny Attila meg heggesztgeti/pofozgatja hogy ne boruljon szejjel az egesz...New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
ksanc
őstag
Most mit vagytok úgy oda? Csak egy tipikus, mai magyar történet:
Valaki nem kapta meg a kenőpénzét, ezért jól ki akart tolni egy másik nagyseggfejjel, kiadott pár utasítást, amit a melósoknak meg kellett oldani, különben... persze a megoldás problémákkal járt --> leállás.
Az igazi felelősök ártatlan szende bárányként maradnak a magas pozícióban, ha nagy a hőbörgés, kirúgnak pár melóst, esetleg néhány jelentéktelen, droid, pont-ilyen-esetekre-tenyésztett kisvezetőt oszt csókolom.A kommunikációnak ez a módja - ki mer minket felelősségre vonni, kussoljatok, nem is kötelességünk ez, örüljetek, barmok, hogy egyáltalán működik nálatok is, pedig nem is kentétek a seggemet pénzzel - , hogy egyáltalán megtehetik, sokat elárul az itthoni állapotokról.
Vajon hányan mondták fel ezután a telekomos szerződésüket? Mi, hogy nincs más? Ja, hát így nem is lesz.Ááá, biztosan csak bal lábbal keltem, egészen biztosan más magyarázata van a dolognak és a felelősségteljes, szakmailag-emberileg kifogástalan illetékesek mindent elkövetnek, hogy ezt a kis malőrt megoldják és megmondják, hol hibáztak és mindent megtesznek, hogy ez ne fordulhasson elő.
Ugye?[ Szerkesztve ]
-
kispecek
aktív tag
Én erre a számra vártam: Nekünk 8
Napi egy alma - az orvost távol tartja.
-
Dilikutya
félisten
Így van. Senki ne gondolja, hogy az e-mail ingyen van. Ha meg a díjcsomagban foglalt elfogy, akkor a többiért külön kell fizetni.
És céges levelezésre szerintem sokan használják, legfeljebb saját domain-el. Nem minden cég tart fenn saját levelező szervert szerintem. Cégeknél a freemail-t, gmail-t stb., mint levelezést én pl. nem tudom komolyan venni.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Zotya84
őstag
Van ügyfelem, aki t-online-os létére péntek reggeltől szombat délig nem kapott semmilyen információt az ügyfélszolgálattól, hogy az ő gépével van-e a hiba - ami kiderült, hogy nem -, vagy sem, csak annyit, hogy "nálunk nincs hiba", és akkor szombaton dél körül is csak az index cikkéből értesült róla...
Úgyhogy, de megérdemlik az ekézést. Nyilván, vannak pontok, amikre én sem adtam volna választ biztonsági okokból, de attól még lehetne időben, normálisan kommunikálni.
De ez legalább jó tanulópénz volt számára, hogy nem szabad céges levelezésre T-s címet használni, már ha nem csak azt akarja tudni, hogy nem megy, hanem, hogy a hiba náluk - mármint a szolgáltatónál - van... (Mert ugye máshol sem kizárt egy ekkora probléma.
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Snoop-y
veterán
válasz Dilikutya #15 üzenetére
En nem hasznalom a szolgaltatast azzal fozok amilyen infom van.ertsd:
A cikkben megnevezett t-email az a mobil szolgaltatasokhoz rendelt mail.
Ha a netest is erintette akkor rossz az info a cikkben...
A ket szolgaltatas teljesen kulon platformon lakik amugy.
Evek ota szo van rola hogy majd atkerulnek egy kozosre.
Az hogy ez lassan megy annak az az oka hogy gyakorlatilag a mail nem termel bevetelt es iszonyat koltseges uzemeltetni a front es backend szervereket.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
lajosba51
csendes tag
Elvileg az egyik e-mail szervert migrálták volna, vagy költöztették, és emiatt borult a rendszer, lakossági vezetékes, és a mobilos e-mailek voltak érintettek, de nem az összes, mivel fizikailag szét vannak szórva több kiszolgáló között. A vicces az, hogy ÁSZF szerint nincs SLA célérték az e-mailhez, mivel az csak "ajándék" szolgáltatás, persze ez akkor igaz, ha külön nincs havidíj fizetve.
Dolgoztam a telekomnál műszaki területen, és soha többé, kb. állandó tűzoltás folyik, szépen lassan esik szét minden, ami eddig működött. Több részleg van, és probléma esetén egymásnak dobálják a döglött lovat, azért is szokott elhúzódni a javítás, ráadásul van, hogy földrajzilag is szét vannak szórva. A válaszban említett összeg több, mint felét az ügyfélszolgálati rendszer "megújítására" költötték, nagyságrenddel szarabb lett, mint az előzőek, csak fogtuk a fejünket h mi ez a szar. -
bambano
titán
"Az MTI-hez eljuttatott közleménnyel kapcsolatban (t-email leállás): pontosan kiket érint, vagy érintett?": van erre a klasszikus vicc, amikor a nagyon csókos, a nem annyira csókos meg a harmadik vizsgáznak, és a kérdés, hogy hány orosz katona halt meg a második világháborúban. az első válasza: kb. 20 millió, a második válasza 20 121 242, a harmadik válasza 20121242, mire rákérdeznek, hogy név szerint?
"Számíthatnak a fogyasztók további leállásokra?": ezt meg nyilván meg fogják tudni mondani...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bul07
nagyúr
Azt is meg lehetett volna már kérdezni hogy ugyan mikkor teszik rendbe honlapjukat , mert szeptember óta nem tudok belépni az online felületre
E-mailbe többször lerázó választ küldtek telefonba se tudtak értelmes választ adni ere
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dilikutya
félisten
Megnyugtatlak, hogy webről és PC-s levelező kliensből sem ment a levelezés. Egyszerűen elérhetetlen volt a POP3 szerver. Levelet nem akartam küldeni, így nem tudom, az SMTP működött-e. Nekem a többi címemhez is az van kimenőnek beállítva, mert pl. kliensből Freemail-en keresztül csak így lehet levelet küldeni, a Freemail-nek nincs saját SMTP szervere. A Gmailt nem tudom, ott is a szolgáltatós SMTP van beállítva.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bambano
titán
nem, nem érdemlik meg. több olyan kérdés is van a listán, amiért minden rendes helyről elhajtanák őket.
(#8) Snoop-y: azokban a kérdéskörökben, ahol megérdemlik az ekézést, ott ekézni kell őket. De a korrekt újságírásba az is beletartozik, hogy amihez semmi közük, azt nem firtatják.
-
Snoop-y
veterán
Nagyon birom a velemenyedet meg ahogy ervelsz a kulonbozo temakban valamint meghajlok a tudasod elott de ezt kinohetned mar:
matav tegnaptav t-com. Hol vannak mar ezek?
Magyar Telekom mar a nevuk 1000-eve. Raadasul ez a mobil uzletag volt ( legalabbis a cikkbol erre lehet asszocialni mert a T-email az a mobil platformot szolgalja ki a regi Axelero ----> T-Online az meg a net alapu szolgaltatasokat szoval ennyi erovel inkabb akkor westelezzunk nem? )
Gondolom a tescot is ABC-nek hivod...New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
Na igen ez meg a masik fele. Hogy ha elmondjak miert volt es mit tesznek ellene hogy tobbszor ne forduljon elo ( nyilvan ezt nem lehet garantalni ) es a kommunikacios hibakat is probaljak javitani akkor az emberben nem rendul meg a bizalom meg tobb napos leallas utan sem.
Ha egy szolgaltato flegma azt nagyon nem szeretik a felhasznalok. Konnyen lehet igy akar nagy partnereket is veszteni.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
félisten
Nem az a kerdes, hogy van-e koze vagy sem. A cloud szolgaltatasok (es az email az) hasznalatanak alapveto feltetele a felhasznalok bizalma. Ezert pl. a nagy felhoszolgaltatok (Amazon, MS) nagyon reszletes analizist adnak kozre a komolyabb kiesesek utan. Mondjuk nezd meg ezt. Vagy ezt.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Snoop-y
veterán
Persze lehet igy is nezni
Viszont ha jo kommunikator vagyok akkor ebbol faszan is kijohetnek:
Villoghatnek peldaul hogy egyes hardvereket vagy eljarasokat mashol nem hasznalnak europaban meg milyen fasza eszkozeink vannak
Azzal is lehetne mekkora a load es milyen faszak vagyunk meg igy is
Hja hogy osszezuhant? Hat keremszepen shit happens es ez mindenkivel elofordul meg a legnagyobbakkal is:
MS Office 365,Yahoo,Google
De nem ok siman belemondjak hogy valaszoltunk a kerdesekre mar megy. Gratulalok
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
NixonHUN
tag
Mégis mi köze az itcafe-nak egy multi belső dolgaihoz? Költségvetés, hiba ok, stb.? Rossz volt? Igen. Megjavult? Igen. Sla? Bőven az elvárt célértéken belül marad majd az év végén. Akkor..? Ez a cikk (és a levél a t felé) pont a fekszik a földön, de még jól bekenem szarral tipikus esete volt, hátha rágható gumicsonttá változik. Mitől lett volna jobb, ha az összes kérdésre választ kaptok? Le lehetett volna egy csomó teljesen irreleváns következtetést vonni. Grat.
-
-
bambano
titán
oké, hogy a tegnaptáv nem kommunikációs bajnok, de azé' a tisztelt újságírók is rúgnak bele még egyet
-
Matada2.3
veterán
Mindig is ergya volt ez a t-email Még egy ok, a váltásra..
Finn the human
-
rodrigez
senior tag
Nekem ma reggelre lett jó, este a telóm még bőven dobálta, hogy nem tud szinkronizálni, webmail-ről belépve is bad gateway volt, szóval az a tegnap fél12-es minden helyreállt nyilatkozat nettó hazugság. Mondjuk annyit elvártam volna tőlük, hogy egy bocsánatkérő levelet kiküldenek az érintetteknek, vagy akár mindenkinek. Szerintem nem esett volna le az aranygyűrű a kezükről, főleg, hogy hozzám hasonlóan sokan üzleti levelezésre is használják. A webmail kinézetét, funkcionalitását elnézve meg abból a 90 milliárdból, jó ha éve 300 ezer jut erre a szekcióra, mert ennél álmomban ergonomikusabbat és megbízhatóbbat csinálok...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest