Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• peti_s

addikt

válasz KőkorSzaki #9 üzenetére

Igen, én is hallottam a sorbanállásról. Attól még a fogyasztás tisztán mutatja h idle terhelés közelében van a gép. (Mellesleg kíváncsiságból érdekelne, h azok akik számoltatnak rajta, mennyire hasznos dolgokat csinálnak vele.)
    A félreértés elkerülése végett, nem azt mondom h egyáltalán ne legyen "szuper"számítógép, hanem azt, h ami jelenleg megy az pazarlás.
    Egy hivatalos kimutatást nagyon szívesen megnéznék 1 heti 24/7-s terhelési adatokról. (Érdekes, amikor érdeklődtem a kihasználtságról, fűt-fát mindent hablatyoltak, még szerencse h ezen kérdésem előtt mutatták a fogyasztását.) Mert az időgrafikon 90%-ban IDLE közeli értéken lesz. És ebben az a legszomorúbb, hogy a mi pénzünkből vették, nincs kihasználva, és folyamatosan zabál, amennyiben igazat mondtak, ~5000 Ft óránként az áram költsége Pécsen, ez egy nap 120 000 Ft, egy hónapban 3 600 000, egy évben pedig 43 200 000 Ft.) Ez a pécsi működési költsége, a többi is a szegedi AMD kivételével ennyibe kerülhet. Ja, és még1x a végére, kihasználatlanok!

Új hozzászólás Aktív témák