Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
válasz
KőkorSzaki #9 üzenetére
Igen, én is hallottam a sorbanállásról. Attól még a fogyasztás tisztán mutatja h idle terhelés közelében van a gép. (Mellesleg kíváncsiságból érdekelne, h azok akik számoltatnak rajta, mennyire hasznos dolgokat csinálnak vele.)
A félreértés elkerülése végett, nem azt mondom h egyáltalán ne legyen "szuper"számítógép, hanem azt, h ami jelenleg megy az pazarlás.
Egy hivatalos kimutatást nagyon szívesen megnéznék 1 heti 24/7-s terhelési adatokról. (Érdekes, amikor érdeklődtem a kihasználtságról, fűt-fát mindent hablatyoltak, még szerencse h ezen kérdésem előtt mutatták a fogyasztását.) Mert az időgrafikon 90%-ban IDLE közeli értéken lesz. És ebben az a legszomorúbb, hogy a mi pénzünkből vették, nincs kihasználva, és folyamatosan zabál, amennyiben igazat mondtak, ~5000 Ft óránként az áram költsége Pécsen, ez egy nap 120 000 Ft, egy hónapban 3 600 000, egy évben pedig 43 200 000 Ft.) Ez a pécsi működési költsége, a többi is a szegedi AMD kivételével ennyibe kerülhet. Ja, és még1x a végére, kihasználatlanok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Viccrovat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egy hónap múlva indul a Tesla robottaxi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest