Új hozzászólás Aktív témák
-
hunbi
tag
Lehet, lehet. De mennyivel rosszabb bosszúból terrorizálni mint gazdasági érdekből háborúzni (vallási okokból, rasszizmusból vagy ugyanúgy bosszúból)? Mégis kifejezetten rájuk írod, hogy a világ söpredéke. Sokkal keményebb dolgok mennek illetve mentek a világban (sajnos) mint egy kávézó felrobbantása, csak (számunkra szerencsére) messzebb tőlünk. Vagy beetted a propagandát és most az jön vissza, vagy csak nem tudod mi a teljes skála.
-
törölt tag
gondolkodni neked kellett volna erősen (másnak meg elég volt gyengén), azon amit a postban cikkíró nemrég leírt, de ugyebár nem jött össze az értelmezése. sebaj.
ahogy szintén nem sikerült azt sem követni, amit írtam. mondjuk, fura is lett volna az előzőek tükrében, h sikerül, de tettem egy próbát. arra kívántam célozni, a terrorizmus kérdésében (ahogy a klasszikus értelemben vett háborúéban sem) nem lehet a faék egyszerűségével gondolkodni. illetve lehet, de kb. oda vezet, h igen, söpredék, punktum, pusztíccsuk el őket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it A brit rendőrség állítólag letartóztatta a hackermozgalom egyik prominensét, ám a körülmények arra utalnak, hogy ez nem nagy eredmény.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest