- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Jelszókezelők
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- WD My Cloud NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Direct One (műholdas és online TV)
- A francia akkumulátorgyártó szerint későn jött az EU-s segítség
- Arch Linux
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizimento
senior tag
válasz
Silent77 #56608 üzenetére
Ooo... Ezt benéztem!
Azt hittem töltés közben is használható, beleraktam volna az USB ventit, hogy hűtse az elemet amikor gyorstöltök. Da sajna úgy nem műxik.
Ha nem adok neki tápot, úgy már az akksiról elindul a venti, csak úgy már minek!?Tudom, powerbank funkciónak, de én most nem arra akartam volna használni... Nemhiszem, hogy elektronikailag bonyolult lett volna megoldani, hogy töltés közben is működjön az USB, ha már egyszer van rajta...
-
törölt tag
-
-
2thletme2day
őstag
válasz
Silent77 #56160 üzenetére
Az a tipikus kapcsoló piktogram van a gombon onnan gondoltam, hogy bekapcsológomb.
Végül is akkor annyira sokat nem tévedtem mert kapcsológomb is.
Amúgy eddig nagyon tetszik a cucc. Minőségi összhatást kelt. Szép az összeszerelés, jók az anyagok.
Gyorsan fel is töltöttem teljesen és most tesztelem hányszor tudom feltölteni vele a telefonom.
-
-
ghostie
tag
válasz
Silent77 #55081 üzenetére
Nem USB-s, 60W-os forrasztó kütyü, GB47E kuponnal 2,99 USD
-
PainKiller13
őstag
válasz
Silent77 #55076 üzenetére
Utoljára 5.68-ért vettem ugyanaz mint a 12 dolcsis.
-
-
KisApám
addikt
válasz
Silent77 #55014 üzenetére
Most nézem, EU kapható, legalábbis nekem azt mutatja, rendelhetem.
13 422 Ft a lámpa + B2C posta 1939 Ft (vagy inkább, hogy tuti legyen (?) France Express 2600 Ft) - összesen max 16 000 Ft az az asztali lámpa postával. Kuponnal lejön 800 Ft, meg van kis pontom, mindennel együtt kb. 14 800 Ft-ra jönne ki. Nem is tudom megéri-e. -
dugesz77
őstag
-
bzoley
veterán
válasz
Silent77 #54647 üzenetére
Nézegettem, de nem volt biztos teljesen a dolgomban. De valószínűleg ilyen kinézetű csak egy fajta létezik, úgyhogy valószínűleg pont ez.
A linket a másodrendelésemből bogarásztam elő.
De ha sikerül linkelni, akkor pont ezt vettem először, megtaláltam a vásárlások között. -
XP NINJA
őstag
válasz
Silent77 #54630 üzenetére
Facebookon osztották meg
-
dugesz77
őstag
válasz
Silent77 #54340 üzenetére
Bizony ám, most nagyon jó árak vannak. A Sony US18650VTC4 sem láttam még ennyiért. Ebből már normális szerszámgép akku felújítás/cserét lehet csinálni(30A folyamatos/60A pillanatnyi). Itthon majdnem darabja ennyi mint kint a 4db
-
dugesz77
őstag
válasz
Silent77 #54221 üzenetére
Clash royale teljesen jól játszható Logitech K400r-el . Sajnos ne igazán olcsó de talán ez az első értelmes méretű jó érzékenységű tapipad az árkategóriában. Kontrollerből az X360 vezeték nélkülit még nem sikerült összehozni a tv boxal,nálam az az etalon. Jó lehet még a Xiaomi már a neve és az értékelések alapján is .
Olyasmi alkalmazásról nem tud valaki,hogy egy telefonra felrakva csatlakozna a médiaboxhoz és légegérként vagy giroszkópos irányítóként lehetne használni? -
interstate76
addikt
válasz
Silent77 #54199 üzenetére
Hülye vagyok, én a Townshipről beszéltem (valamikor írtad, hogy azt is szeretnéd feltenni és bekeveredtem), a Clash Royale nálam is fekete képernyővel "jelentkezik". Ez az első játék, amit próbáltam és nem játszható a Mini MXIII-ason.
(#54203) KTU A Beelink Mini MX Ver 1.0-s mini pécét már eladtam, így azon nem tudok kipróbálni semmit. Mini MXIII-ason tudom megnézni, ha érdekel.
Ja, és az M18 is jó opció.
-
fukyu
tag
válasz
Silent77 #53924 üzenetére
Köszi.
Közben én is olvasgattam a témában és végül erre a kombóra hajlanék:
BlitzWolf® BW-S2QC QC2.0+2.4A 30W Dual USB EU Charger Adapter With Power3S Tech
+
BlitzWolf® BW-CB7 2.4A 3.33ft/1m USB A Male Reversible to Micro USB Charging Data Cable
Jó választás, vagy van olcsóbb/jobb?
Kupon ezekre esetleg létezik még?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Silent77 #53309 üzenetére
Jólvan
Annál már ha feljebb veszek én ilyet, 30 valahány $ volt a mitutoyo, szerintem az egyik legjobb márka, olyan lesz. az alatt meg amit linkeltem, azt választanám én is.
érkezett a napokban:
bors/paprika/só meg egyéb cuccoknak kézi daráló, fekete, fa. jónak tűnik, de a hírdetés kerámiát említett, ez valami aluminium szintű kátrányból készült mechanikával rendelkezik. 4 kellett, de a legolcsóbból 3 volt, ez a második legolcsóbb volt, így csak ez az egy lett ilyen anyagból, full refund, de attól még használhatatlan. dísznek elmegy
ugyanaz, csakl kerámia darálóval, ez jónak tűnik
G2-re szilikon tok anyagában van egy fekete folt, mint egy vasforgács-darab, ezt leszímátva faján teszi a dolgát
vezeték nélküli töltő, tökéleteslehet valamit kétszer linkeltem, mert régebben szerepelt már
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Ukrajnai háború
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest