Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
gyáliSanyi #19 üzenetére
Én azt sem bánnám, ha a régi GFWL játékokat támogatná a Steam.
-
gyáliSanyi
őstag
Remélem azért Steam-en lesz támogatva. Az első Pc-s verziónál a dvd kicsit macerás volt, anélkül nem ment.
Xbox360 vs. Xbox one grafika:
https://www.youtube.com/watch?v=eF-Gc5wWsik
Egyenlőre beta-ba, de nincs meg az a húha faktor, hogy ezért jobb a 8 magos konzolos kinézet. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Z10N
veterán
válasz
szupermacs #13 üzenetére
"Remélem Unreal Engine lesz alatta..." What?
Amugy ha mar ujracsinaljak az egeszet, akkor UE4 kellene es DX12.
Emlekszem a tiz evvel ezelotti renderekre, azota se lattam mozgasban -
szupermacs
veterán
Remélem Unreal Engine lesz alatta és régebbi gépeken is fut majd, ha futna a gépemen még be is ruháznék rá. Mondjuk én is jobban örültem volna a második résznek PC-n, mint egy felújított elsőnek. Sajnos az eredeti első rész multija már halott, nem nagyon vannak akik co-opban tolják. Pedig volt egy hangulata. Remélem ebben lesz már 4 fős is. Végre egy játék 2 év után amit várok!
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Kijön. Meglesz. Végigtolom.
Egyik ismerősömmel a debreceni MM-ban majdnem végigtoltuk az egészet 1-2 hét alatt. Odáig jutottunk, hogy mentünk nyitásra (9), és csak 16-kor jött valaki, aki játszott volna...
-
gyáliSanyi
őstag
Jó hír! Ezt érdemes lesz beszerezni!
Ennyi erővel azért a többi rész is jöhetett volna PC-re. -
Chapel
addikt
Na végre!
Egy cím amit imádtam pc-n, de szívfájdalom volt, hogy nem folytatták azon.
Mondjuk pont emiatt ez a rész nem lesz újdonság, de simán újrajátszós szebb köntösben...sőt igazából a régiben is megtenném, olyan jó kis game volt.
Kíváncsian várom mit mutat majd.
-
Mister_X
nagyúr
Mi lesz a különbség az eredeti GoW-hoz képest? Leszámítva a GfWL rendszer hiányát, persze.
-
xtremez
aktív tag
Oké jobb grafika meg még pár része a játéknak, de ezt játszhattuk mi is! Sőt a plusz tartalom idáig pc "exkluzív" volt. Sokra megyek vele, hogy most se tudom folytatni a történetet...
Új hozzászólás Aktív témák
gp A felújítás mellé bejelentették, hogy az Xbox One verekedős játéka, a Killer Instict is ellátogat PC-re.
- Yettel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Steelseries Apex Pro
- Steelseries Nova 7 Wireless
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest