- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz
Dilikutya #38 üzenetére
szerintem nincs igazad. szvsz az átlagember meg sem gondolja ezt (én sem akartam elhinni), mert annyira irreális. és pont emiatt nem néz szét,h máshol mennyi, mert logikusnak tartja,h készülékkedvezményért köt előfizt. És ha 10emberből csak 1 lesz "átejtve" már azon több haszon volt, mintha "reális" áron adnák, nem véletlenül éri meg nekik ezt csinálni. Ha meg erre a turpira mindenki rájön akkor szépen leveszik az árakat.
De lehet én gondolkozom rosszul. -
tomazin
veterán
válasz
remington2 #25 üzenetére
az a baj a nagy flesseléssel, hogy aki nem nyitja ki a kicsi szemét az hirtelen ideggörcsöt fog kapni, amikor a jól,ügyesen,frissen megvásárolt telefonjával bezötyög az mm-be porszívót venni és meglátja 20kval olcsóbban a polcon. vagy ne adj isten a banner odatolja elé, hogy hahááá készletkisöprés van a Mindenteladok ktfnél, emiatt most mindent 20%-al drágábban adok és még úgy is olcsóbb....
mellesleg ha ez mindegyik szolgnál így megy, kíváncsi lennék hogy a versenyhivatal ránézett-e már erre a csudálatos gyakorlatra.
lehet azt mondani,h sok kiadása van egy telkószolgnak (ami a csodás adók miatt igaz is), nade könyörgöm azt mi igazolja, hogy drágábban adom el a terméket, BOUNDLE konstrukcióban, mint az aki nem is ad el a telefon mellé semmit...(#31) sbazsi : +1
-
tomazin
veterán
Most én vagyok a hülye, vagy a voda néz tökéletesen fogyatékkal élőnek?
Láttam a hírt, gondolom megnézem a flottás árakat, és azt látom,h 2év hűséggel egy 100k-s telefon náluk 150k-ba kerül. Miért is venném tőlük?Mert úgy szeretném a bootlogoban ott látni a sok pirosat?
múltkor már mondta valaki, de inkább nem hittem el, hogy drágábban adj a szolg a készüléket úgy hogy még az előfizt is fizeted, mintha megvenném az elektronikus bótba...
Új hozzászólás Aktív témák
it Április 2-ától akár 40 ezer forinttal olcsóbban kínálja okostelefonjait a Vodafone, és az árcsökkentés nemcsak néhány telefonra, hanem a teljes készülékkínálatra vonatkozik.
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest