- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
Várós a dolog ,csak ne legyen nagy csalódás ,az 1.-2. rész valóban jó volt régen sokat toltam vele én is.Az autóváltás menet közben , háááát ?,! elég furcsa .
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
Ice!?
őstag
"..Ha lehet hinni a fejlesztőknek ez sikerülni fog, ég a jövőben ismét kellemes emlékekkel tekintünk majd a Driverre.."
-
- = Zk = -
félisten
charger r/t?...nice...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
blazsey2
senior tag
Nem rossz,majd meglátjuk mi sül ki belőle.
PSN ID:blazseydr
-
sagesz93
addikt
jaj de szípek, nagyok várós ez a játék is.
-
Sicilian
addikt
Ha valakit érdekel, elvileg a 1970-es Dodge Challenger modelljét adják,
majd a Ce változathoz, szép kis dioráma lesznothing is true everything is permitted..
-
Daczy
aktív tag
DeLorean lehet , hogy azért vannak különböző időkből járgányok, mert ott a DeLorean
-
menalcas
őstag
Hát elég hoki az biztos, de annyi hogy nem kell használni csak ha k.o. a gép ennyi, én még adok egy esélyt neki, mondjuk olyat mint az első 2 rész ne is várjunk sztem.
Kíváncsi lennék mondjuk ennek az elb*szott ötlet (mert az) kitalálójára, náha nem értem hogy lehetnek játékfejlesztők ilyen emberekAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
BiP
nagyúr
Én is bizakodó vagyok a játékkal szemben.
Remélem ez a szellemes kocsiváltogatás csak 1 játékmódja lesz, ettől lesz még sima stoy mode single szellemváltás nélkül. -
Mappa
addikt
Mclaren picit nem illik a képbe ..de ezek szerint modern gépek is lesznek benne hmmmm
nem kötelező megadni
-
törölt tag
"csak azt a szellem autóváltást cseszték el"
Nekem ez épp elég ahhoz, hogy ne kelleje, szvsz ez után el is lehet felejteni az olyasmit, hogy hű legyen az elődökhöz (már ha az elődök alatt csak az első két részt értjük ). Nem is értem, ezt így hogy gondolták, nevetséges egy baromság...
[ Szerkesztve ]
-
menalcas
őstag
Ez a játék nagyon várós, csak azt a szellem autóváltást cseszték el.
Remélem tényleg hű lesz az eredeti játékhoz és vissza hozza ugyanazt a hangulatot.[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér