-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IrodaSas
csendes tag
Veszélyes üzletek
Veszélyes üzlet - NEXTEL ASTORIA.
Bejelentkeztem erre a topicra, mert azt olvastam veszélyes üzletek a címe. http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?p=115500#115500Nem tudom lehetne-e találóbb fórum az élményemre, de az ASTORIA NEXTEL üzletben meg akartak verni június 23-n.
Egy telefonra kerestem rá interneten, amelyiket a NEXTEL hirdet.
Az üzletbe lépve említettem hogy miért jövök, milyen áron keresem a telefont. Hivatkozva a honlapra.
A halk szavú srác mondani kezdett volna valamit, de kollegája, a pufi aranyláncos, borotvált gömbhomlokú előbb közbelépéssel, hangosodó kioktatással "bémeg"-elni, végül olyan támadásba kezdett, amelynek megütlek, további verések, és takarodj ki az üzletből, mert most pofán csaplak! lett a vége.
...
Sok minden megfordult bennem akkor azzal kapcsolatban, mit engedhet meg ma Budapesten egy elvileg ügyfelekből, értékesítésből, szolgáltatásból és központi helyen magának üzletet fenntartó cég.Miután nem vártam meg teljesen, hogy a pitbull-lelkű eladó kereskedelmi gyakorlatából még milyen fogásokra lett volna képes, szó szerint elmenekültem a NEXTEL ből. Egy biztos, hogy a testi épségemért még soha nem aggódtam valaha is boltban tett tartózkodás során.
Ahogyan magamat, úgy azt a több tízezer (60) forintot amit a szülinapi ajándékra akartam költeni, tovább menekítettem és azon frusztráltam magam belül miért kell ilyen nyomorultan és megalázottan éreznem magamat ma 37 évesen Budapesten.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Last Epoch
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- iPad topik
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Google Pixel topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest