- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Proxmox VE
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Google Chrome
-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
"mert ugye elvárjuk, hogy a főbérlő ne mászkáljon be."
Hivatlanul semmiképp, a többi megegyezés kérdése.Szerintem (nem vagyok jogász) a főbérlő feladata lenne a lakás kondíciójának szinten tartása. Hát pont ezért kap pénzt. És manapság nem is keveset, szóval ez elvárható lenne.
Ahogy az albérlőtől meg az, hogy rendeltetésszerűen használja a dolgokat, ne lakja le.
Más kérdés, hogy nyilván meg lehet egyezni, hogy ha úgy kényelmesebb, akkor az albérlő hív egy szerelőt, a javítást meg a főbérlő fizeti vagy a költségét meg levonják az albidíjból.
Normálisék megoldják, paraszték meg követelőznek. -
szebe
addikt
"a főbérlő ne mászkáljon be"
Még anno BP-n voltam albiban, szóltam a tulajnak, hogy a konyhai csap a végét járja, nehéz elzárni, stb. Hétvégére hazajártunk, szóval üres volt a lakás, akkor hívott, hogy átment megnézni (előre amúgy nem jelentette be), tényleg nehéz elzárni, nem is sikerült neki, és megkérdezte hol a fő vízcsap. A saját lakásában....
Ezen kívül mondjuk nem volt baj, 3-4 év alatt akkor találkoztam csak vele, ha postai értesítője jött a címre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest