-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
"Kit buzdít? Normális embert nem."
Az a baj, hogy a hülyéket meg esetleg igen. És sajnos ők vannak többen.Én továbbra is úgy vagyok vele, hogy ha 10db-ot szétvernek szórakozásból, az teljesen mindegy azok mellett a szeméthegyek mellett, ami a világban áll, működő cuccokból. Meglehetősen álszent ezen háborogni.
Az elv is fontos. Meg ha Te leszarod, én leszarom, a gyerekem is le fogja szarni. Pedig lehet, hogy ha kicsit is háborgunk, nem most lesz foganatja, de változást indít el a fejekben.
Ezért kell háborogni.
Ahogy otthon is szelektíven kell gyűjteni a szemetet, stb. hogy a filozófiája meglegyen, és ezzel hatással lehetek másokra. Ha leszarom, más is le fogja. Az a hatás nem számít? De.Ahogy a köznyelvi kommunikáció. Nézd meg, fent az nagyemberek hogyan kommunikálnak, mit nyomatnak a propagandában. Egyszerűen hatással van rá, bármennyire is tagadják.
Az, hogy 10éve ez az ellenségeskedés megy, egyszerűen beszivárog a köznyelvbe is. Már azért is képesek egymásnak esni, hogy kék az ég.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÚJ, eredeti Dell 130W töltő eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest