-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
Chaser #79678 üzenetére
Ha jól emlékszem először jött a ryzen 3600, és még nem volt intel 10400. Én meg be voltam sózva, már nem tudom miért.
De nagyon kevésnek éreztem a kis 6500-at, és mindenképp feljebb akartam lépni. Plusz akkor volt az inteles hyper threading mizéria is, amiben lassítva volt az intel. Még így gondolkoztam is magamban, most szívassam magam az intellel, ami le van gyengítve, vagy inkább dobja ki a fenébe az egészet. Aztán lapátra tettem, és nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- iPhone 16 Próhoz méri a OnePlus a 13T-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest