-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640 #122664 üzenetére
Egyeseknek az út a fontos, nem a cél, mi?
@KROK640 : FPS közben a melletted ülő monitorának kikapcsolása "MEGVAKULTÁL" felkiáltással
"Ellenben ez az egeres jó volt
"
Melóhelyen a veled szemben ülő gépébe (dokkolójába laptop setén) bedugni egy egeret, nem feltűnő módon (vezeték nélküli egér egyszerűbb) és pl óránként egyszer odébbrántod@BiP : "A retró gép része meg szerintem tök felesleges. "
Szerintem megvan a varázsa, de LAN partihoz tényleg minek a régi, és elég érzékeny cuccokat cipelni. Nekem pl. retró virtuálgépem van. Win98, DOS.
De magát a gépépítést pl. DarthSun, Bacsis, Flymi, stb. többiek azért elég magas szinten tolja.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest