- Linux kezdőknek
- Ömlik a pénz a Huawei-hez
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Maszk Ilonka és csapata valóban jó lóra tett amikor a hadászati célú felhasználás is szóba került (szerintem első körben, azonnal). Lévén a mi kis bolygónk hadászati kiadásai meghaladják az $5mrd/day szintet (az óvatos becslések alapján). Ha ebből a szép (és növekvő) tortából szeretnének maguknak egy szeletet, az jó üzenet a részvényesek felé is.
A másik torta, a polgári felhasználású műholdas net is szép perspektívákkal bír.Nincs is ezekkel semmi baj. Csak azokat a rohadt műholdakat kellene olyan anyagokból és megoldásokkal elkészíteni, hogy innen a felszínről emberi szemmel egyáltalán ne lehessen látni őket. Így sem sok hely maradt már, ami mentes lenne a fényszennyezéstől, a zavartalan csillagos ég látványáért már ma is utaznunk kell, minél távolabb a városoktól. Semmi kedvem a tervezett Xezer starlink műholdat nézegetni, ha tiszta és sötét egű helyre megyek csillaglesre.
Bár lehet hogy én vagyok maradi és már jön az új SpaceX-kompatibilis generáció, akik lenyűgözőnek tartják majd a starlink műholdak folyamatos felvillanását és mocorgását az égen. Ez már egy új embertipus lesz..és persze a műholdvonulás kitűnő ingyenreklám Maszk Ilonkának, a csillagászok pedig kussoljanak, úgysem csinálnak semmi hasznosat.
Új hozzászólás Aktív témák
it A bejelentés a legújabb sikeres misszió, újabb 60 műhold pályára állítása után történt meg.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest