Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClayMore
aktív tag
-
ClayMore
aktív tag
válasz Realradical #14 üzenetére
homo fakitépusz
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
Realradical
őstag
válasz Realradical #13 üzenetére
Rá hasonlítok, csak sajna nem vagyok ilyen kigyúrt. (de vagyok ilyen jóképű gyerek)
[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
Van egy körszakáll interfaceem aminek kihasználom a jó tulajdonságát, hogy a két napos borotválatlanság is csak kis borostának látszik mellette. És akkor beüt a hétvége mikor lusta vagyok, vasárnapra hegyi emberként szoktam néha kinézni.
Volt, hogy 4 hétig nem borotválkoztam olyan 5 éve. Fát vágtam egy vadászház mellett, mert baromi hideg volt és azzal fűtöttünk. Arra sétált egy gyerek, meglátott a baltával a kezemben és elszaladt valamit kiabálva!
(Szlovákia a Dedinky tó mellett lévő fenyőerdőben)[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
ferensz
senior tag
válasz Realradical #11 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy ki mennyire szakállas, mert ezek alapján jó páran vagyunk így
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
Realradical
őstag
10 éve vagyunk együtt a nejemmel és ő is igényli az együtt elalvást. (én meg a későig netezést )
29 vagyok és 35-38-nak néznek mindig. Sok a szőr ez van!Things that try to look like things often do look more like things than things
-
-
ClayMore
aktív tag
On: oké h ezzel mások is vannak így DE én ma 0 órát aludtam, megint!
Off:kötelező áll szőrcsomó meghagyva és így is rendszeresen kérnek személyit!
csak az orrom alatti részt kell borotválnom kb 2-3 naponta. melle husomon megszámolható a szőr számLiverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
Mr X
veterán
Látom ez mindenhol megvan.
Aztán meg löködhetem arrébb, hogy én is elférjek.Így 28 évesen már annyira nem néznek fiatalkorúnak, de ehhez kellett az is, hogy hirtelen rámszakadt pár éve jó 20 kiló. Előtte a kis 55 kilómmal meg a 170 centimmel sokszor kértek személyit cigivásárlásnál.
-
madgie
titán
Nekem is mindig van valami szakállszerűség, mert ha nincs, a kocsmában simán elkérik tőlem a személyit (pedig már a dupla 18-hoz közelebb állok)
szerk: mi nem tudunk összebújva aludni (próbáltuk, nem megy), ettől függetlenül itt is az ágy közepére fekszik az asszony, én meg szélen elvagyok magamnak
[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
Ez nálunk is pont ugyan így van. Elalvás előtt mindig filmet nézünk, aztán a vége felé odabújik hozzám, és a falra vagyok felkenve. Mondjuk nem szívbajoskodom, én semmi gond nélkül visszatoloncolom az ágy másik felére, hogy tudjak aludni
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
danih
veterán
Mi is csak együtt tudunk jól aludni! Asszony főleg, ő nagyon igényli hogy hozzám bújhasson, de ennek általában az a vége hogy ő elfekszik az ágyon engem meg kitol a szélére, és az oldalamon fekszem, 10 centin
Harminchoz közel (csak 20-nak látszom ám )
LOL, együttérzek, én hasonló cipőben járok - ha megborotválkozom, kicsit összeszedem magam, felkapok valami farmert, és úgy köszönök, hogy "csókolom" akkor simán tudok diákbelépőt venni bárhová... nemrég a Tesco-ban a személyim is elkérték amikor Martinit vettem -
.bableWes
őstag
megnyugtato
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SSD kibeszélő
- Milyen NAS-t vegyek?
- Path of Exile 2
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest