Új hozzászólás Aktív témák
-
kisger13
csendes tag
válasz
cappa72 #1853 üzenetére
Kedeves Cappa72!
Lenne még két kérdésem.
Azzal a bizonyos custom particióval azt kezdtem hogy beraktam a saját alkalmazásaimat, amik tök jól működnek, factory reset után minden szépen fent van
gond akkor van amikor frissíteni szeretnék. Merthogy akkor megáll az élet hisz az alkalmazások 755-ek. Ha PC-ről ADB keresztül fogom és módosítom 777-re, és felülírom az alkalmazást a frissebb verzióval majd visszateszem 755-re akkor minden rendben van, de ez így elég macerás és play-ből nem tudok közvetlen frissíteni...
Lenne erre valami ötleted hogy frissíthetőek legyenek ottani az appok?
A másik hogy a beállításoknál 14Gb Sd0 szabad hely látszik ami valójában csak 4Gb, érdekes hogy a storage analyzer és TC ADB plugin a helyes méretet látja.
Kérdés hogy nem lesz adatvesztés emiatt? Úgy értem hogy nem fogja majd tovább írni az éterbe az adatot ha elfogy a 4Gb? Nem lehetne ezt valahogy egyszerűen átírni valahol a helyes méretre?Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
lo PH! Kollégák!Mivel elegendően sok már az MTK657x sorozatú készülék, sokszor és sokan emlegetik a CWM-met.Frissítés...
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- alza vélemények - tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest