Új hozzászólás Aktív témák
-
snakebait
senior tag
Ha a linkedre kattintok eldob az árúházba, direkt a poco launcher - hez. De nálam simát dobja ki, eltávolítás és megnyitás gombokkal. Ha eltávolításra nyomok akkor az összes frissítését akarja eltávolítani, ha a megnyitásra akkor kezdőképernyőre ugrik. És nem ír nálam semmi olyat, hogy béta. Viszont ha megnézem a verzió számát az árúházinak az 2.7.4.8
Ami a mobilon van az meg 2.20.1.17
Viszont tegnap APK Mirror - on megtaláltam ezt a bizonyos beta pocot, de azt nem tudom telepíteni. Ez ami fent van pedig nem tudom leszedni.Nem tudom hogyan csináljam? Ezt kéne valahogy leszedni, hogy azt a béta apk. - t tudnám telepíteni
Nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
ma A készülék ugyanis nem más, mint a Redmi K30 Pro átcímkézve Snapdragon 865-tel, 5G modemmel és a Mi 10 családnak alávágó árral.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest