Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Abban ezer százalékig biztos vagyok, hogy nem így, hogy elutalok ennyi pénzt - bitcoint - és kapok egy emailt (vagy épp egy pendriveot) amiben benne vannak a dolgok...
Vagy éppen nem..
Azt sem hiszem, hogy bárki meg merné cibálni azoknak a köröknek a bajszát, hogy csinálok pár fake screenshotot, hogy had utaljon a h*lye, jól átverem, lesz pénzem. Nem lenne hosszú életű vicc...
-
mikej95
aktív tag
Jól megy az NSA-nek, az ország politkia-gazdasági hatalmánál fogva hozzáférnek a zárt forráskódokhoz és gyakran belenyúlhatnak, akár a firmware forráskódjába is vagy épp a hardvert manipulálják (pl: a csonkolt biztonságú Intel procik), esetleg kötelezik a gyártót n darab sebezhetőség fenntartására. Rámenen élő hackerek pedig évente lenyúlják a sebezhetőség listájukat, a scriptjeiket és persze így mindig a végfelhasználó szívja meg.
Az oroszok meg már a spare diszken vannak.
-
-Skylake-
addikt
Engem az erdekelne, aki ezt kifizeti. Mert azert 750 coin az mondjuk ~~ 200millio forint. Az, hogy allami szervek az ok, de nyilvan nem csak ok. Lenyegeben a metszet erdekelne, hogy van affinitasom mas gepeket fertozni + vallalom a bortont + ertek a szamtechez annyira, hogy van otletem mire hasznaljam +++++ -> van erre 200millio penz. Na engem ez az ember erdekelne, hogy kicsoda.
-
atike
nagyúr
Komoly lehet amúgy egy ilyen csomagot használni... Na meg egyáltalán "a közelébe jutni"...
...és mi minden lehet még amiről csak nem is hallunk.
-
juliabrilke
veterán
Sokkal gyorsabb belsős embert szerezni kis apróért, észre se veszik, hogy valami történt és olcsóbb is.
-
Peter13
senior tag
Picipuha...ezen besírtam...
Egyébként nekem is kicsit fura, hogy ekkora lukak heverésznek mindenfelé, "észrevétlenül"...na ne már. A szoftvermérnökök meg mind hülyék, gondolom
(most nem az egységsugarú gyorstalpalón végzett Java developerekere gondolok, hanem azokra akik ténylegesen képesek összeheggeszteni egy oprendszer szintű kódot...azok azért nagy koponyák lehetnek, a picipuhánál (ez a név...
) is...)
-
-
-
Fred23
nagyúr
Ha a Microsoft egy kicsit is törődik az ügyfeleivel, akkor ez a csomag egyre kevesebbet fog érni, és viszonylag gyorsan értéktelenné is válik!
Ha meg nagyon törődik, megveszi maga!
Új hozzászólás Aktív témák
it Ismét a Shadow Brokers hackercsoport próbálja értékesíteni az amerikai Nemzetbiztonsági Intézet hacker eszközeit, melyeket még tavaly loptak el.
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest