Új hozzászólás Aktív témák
-
nek999
tag
Nem lenne hosszú életű vicc... az biztos de mielőtt megtalálnak csapnék egy nagy bulit és elverném rá az összes pénzt
[ Szerkesztve ]
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem nek999, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!
-
atike
nagyúr
Abban ezer százalékig biztos vagyok, hogy nem így, hogy elutalok ennyi pénzt - bitcoint - és kapok egy emailt (vagy épp egy pendriveot) amiben benne vannak a dolgok... Vagy éppen nem..
Azt sem hiszem, hogy bárki meg merné cibálni azoknak a köröknek a bajszát, hogy csinálok pár fake screenshotot, hogy had utaljon a h*lye, jól átverem, lesz pénzem. Nem lenne hosszú életű vicc...
-
mikej95
aktív tag
Jól megy az NSA-nek, az ország politkia-gazdasági hatalmánál fogva hozzáférnek a zárt forráskódokhoz és gyakran belenyúlhatnak, akár a firmware forráskódjába is vagy épp a hardvert manipulálják (pl: a csonkolt biztonságú Intel procik), esetleg kötelezik a gyártót n darab sebezhetőség fenntartására. Rámenen élő hackerek pedig évente lenyúlják a sebezhetőség listájukat, a scriptjeiket és persze így mindig a végfelhasználó szívja meg. Az oroszok meg már a spare diszken vannak.
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.
-
-Skylake-
addikt
Engem az erdekelne, aki ezt kifizeti. Mert azert 750 coin az mondjuk ~~ 200millio forint. Az, hogy allami szervek az ok, de nyilvan nem csak ok. Lenyegeben a metszet erdekelne, hogy van affinitasom mas gepeket fertozni + vallalom a bortont + ertek a szamtechez annyira, hogy van otletem mire hasznaljam +++++ -> van erre 200millio penz. Na engem ez az ember erdekelne, hogy kicsoda.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
atike
nagyúr
Komoly lehet amúgy egy ilyen csomagot használni... Na meg egyáltalán "a közelébe jutni"... ...és mi minden lehet még amiről csak nem is hallunk.
-
juliabrilke
veterán
Sokkal gyorsabb belsős embert szerezni kis apróért, észre se veszik, hogy valami történt és olcsóbb is.
-
Peter13
senior tag
Picipuha...ezen besírtam...
Egyébként nekem is kicsit fura, hogy ekkora lukak heverésznek mindenfelé, "észrevétlenül"...na ne már. A szoftvermérnökök meg mind hülyék, gondolom (most nem az egységsugarú gyorstalpalón végzett Java developerekere gondolok, hanem azokra akik ténylegesen képesek összeheggeszteni egy oprendszer szintű kódot...azok azért nagy koponyák lehetnek, a picipuhánál (ez a név... ) is...)
[ Szerkesztve ]
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
-
-
Fred23
nagyúr
Ha a Microsoft egy kicsit is törődik az ügyfeleivel, akkor ez a csomag egyre kevesebbet fog érni, és viszonylag gyorsan értéktelenné is válik!
Ha meg nagyon törődik, megveszi maga!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest