Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
"Mit is kell feladni? ..."
Amiket ezután felsoroltál, azokat vallásosság/hit nélkül is csinálhatja az ember, azaz a "sallang" nélkül. Vallásosság nélkül valóban semmit nem kell feladni, míg vallással biztosan lesznek kötöttségeid.
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
nekünk nem ilyenek a problémáink, hanem mondjuk a pedofilok... és azokat vetjük ki magunk közül
hajaj, mást se hallani, csak a kivetést! (hogyaszongya: "dehhhhogy csinált ilyen a gézabácsi, világ életében dolgos ember volt, én nem hiszem el őrólla")
mondjuk az igaz, hogy muszliméknál nincs kecmec, aki ott felrobbantja magát, arról 100% biztonsággal megmondja MINDENKI, hogy terrorista volt. mármint utólag, sajnos.
gézabácsiknál meg mindig ott marad a kétely, amibe lehet kapaszkodni (és egyébként tényleg bennevan, hogy nem csinált semmit)
na, csak azt akartam mondani, hogy fogalmam sincs, mit lehetne ezzel a (pl UK) helyzettel kezdeni
---
(#203) borg25 - hitet és erkölcsöt ne mossunk egybe, ha lehet
én NAGYON féltem az erkölcsórától, de mivel elképesztő jófejek a tanítónénik (adott iskolában), ezért nem lett belőle gond, kimondottan hasznos. sajnos hallottam ellenpéldákat is más sulikról.....[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz #82729984 #25 üzenetére
De azon se kell meglepődni, hogy előbb-utóbb ártatlanok fognak meghalni, ha minden migránsra/muszlimra kormánypropaganda szintjén rásütjük, hogy terrorista. Persze vigasztalhatod magad, hogy "legalább nem a te oldaladon" ...
(szerintem a gyűlöletbeszéd ellen ma is fel lehet lépni, nem hiszem, hogy ezt központilag, "távolról" kéne. a kommentszekciót takarítani persze szinte lehetetlen feladat, bár a kérésre törlést szerintem ott is meg tudja oldani minden "oldal")
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest