Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecogame
veterán
17 órányi tévéműsor jogaival rendelkezik
Az 17ezer leszLassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Maxxy10
addikt
A napokban akartam lemondani a Prime előfizetésem de így lehet maradni fog ha ennyivel fog bővülni. Bár kérdéses, hogy az előfizetés ára változatlan marad vagy drágulni fog...
-
Holi89
csendes tag
Remélem kezdenek valamit a Stargate sorozattal
-
vicze
félisten
Kérem szépen a teljes StarGate-et HD-ban, kedves Amazon.
-
Tigerclaw
nagyúr
Azt en is remelem. Pl. folyathatnak az SGU-t. Nekunk mondjuk nem idealis, hogy pont az Amazon vette meg, hiszen nalunk nem szolgaltatnak es annak se orulnek, ha betennek ide a labukat.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ezt nem tudtam. Vagy masfel eve meg volt full prime elofizetesem Nemetorszagban, de mikor epp itthon voltam, epp csak 1-2 buta sorozat es film nezese volt megengedett, raadasul csak nemet hanggal.
Azert annyit megtehettek volna, hogy csinalnak egy honositott www.primevideo.hu vagy com/hun oldalt. Amugy egesz olcso most valamiert csak 900HUF-ert. Kar hogy most total nincs idom filmeket nezni.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
k-adi
nagyúr
és ez nekünk, mint néző jó? mert az amazonnak igen, az tény
-
Tigerclaw
nagyúr
Amiatt jo, hogy a MGM stream szolgaltatasa nem volt itt elerheto es ha nem adtak el a jogot masnak sem, akkor azt nem tudtuk nezni. Persze embere valogatja, hogy hianyzik-e neki valami az o palettajukrol. En pl. evekig ellennek csak a Csillagkapu sorozatokkal.
-
törölt tag
válasz Tigerclaw #10 üzenetére
Az nem a szolgáltatás helyén múlik náluk, hanem hogy hol fizettél elő. Nekem is német van, régebben volt angol is, most a filmek csak németül elérhetők. A korábbi rendszerben tudtam nézni angolul. És nekem pont ideális lenne az angol szöveg és angol felirat is, de nincs.
-
válasz #06658560 #15 üzenetére
Érdekes.
Nekem is német előfizetésem van. Sokáig fel sem tűnt, hogy vannak magyar szinkronok. Az első sorozat a Hanna volt, amit másodszor immár magyarul elkezdtem nézni. (A második évad közepéig tartott ki a magyar szinkron)
Vannak tartalmak, amik nagyon sok nyelven érhetőek el. Vannak sorozatok, amik több nyelven is elérhetőek, ám keresni kell az adott nyelvű változatot.
A The 100 sorozat két példányban érhető el. Angolul és németül. Gondolom a két változat másként van vágva, ezért nem csereszabatos a hang.Ha az MGM tartalom nagy része átkerül az ingyenes tartalomba, akkor előnybe kerülhet a konkurenciához képest az Amazon.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Maxxy10
addikt
válasz Hieronymus #16 üzenetére
Így is többet nyújt a Prime mint csak videó. Akciók, ingyenes szállítás, amazon music, kindle kedvezmény stb stb. Elég szépen kezd kialakulni ez a Amazon ökoszisztéma.
-
Tigerclaw
nagyúr
Par even neztem pont a Stargate miatt es akkor volt valami. Szerintem nem VOD jellegu, hanem olyan mint a netflix. Akkor jott divatba, hogy a sorozatokat gyarto cegek inditottak sajat szolgaltatast.
-
-
vicze
félisten
2évig volt Stargate Command aztán csá.
-
blackcoffee
csendes tag
Amazon egy kizsákmányoló cég ami kihasználja a munkásait és a platformján áruló kereskedoket. Sajnos egyre nagyobb hatalomra tesznek szert ilyen felvásárlásokkal.
-
addikt
válasz blackcoffee #21 üzenetére
Amióta ezeket a tweeteket elolvastam, egyáltalán nem örülök az ilyen híreknek és kerülöm az Amazont amennyire tudom Csak hogy képben legyünk, itt van pár tweet:
Thread on how Amazon treats its workersElküldtem ezt a bejegyzést egy New York-i ismerősömnek, aki - idézem - ennyit mondott: Amazon has always been an awful company to order from haha. I try to order as little as possible. They exploit their workers
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Z10N
veterán
A The Expanse-t nezi valaki? Azt bezzeg "penz" hianyaban kurta vegre fogjak...
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Uj Csillagkaput a nepnek.
Live-Die-Respawn
-
-
válasz blackcoffee #21 üzenetére
"Amazon egy kizsákmányoló cég ami kihasználja a munkásait és a platformján áruló kereskedoket."
Nem kell nekik dolgozni. Pont.
Senkit sem kényszerítenek pisztolyt a fejéhez, hogy az Amazonnak dolgozzon.
Az Amazon piacterén tevékenykedő kereskedőket nem lehet kizsákmányolni. Mindegyiknek meg van a lehetősége, hogy leválassza a vásárlókat az Amazonról. Az első vásárláskor kedvezményt adhat a következőre, ha közvetlenül a kisebb kereskedőtől vásárol a vevő.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
veterán
Nem ellenzi semmilyen szerv? Durva. Lassan tényleg lesz 5 amerikai nagycég, oszt' csá'. Ez nem lesz így jó.
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest