Új hozzászólás Aktív témák
-
btprg
senior tag
Indiára inkább atomot kéne dobni, nem gyárat építeni.
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
Feketelaszlo
senior tag
Azért ha egy kicsit olvas valaki a sorok között kivillan, hogy ez nem feltétlen az olcsó munkaerőről szól - hanem arról, hogy az indiai piacban óriási növekedési potenciált látnak. Az export része már inkább csak a kormány terveinek való megfelelés.
Egy indiai oldal szerint a Samsung 2020-ra 30%-os exportot prognosztizál ebből a gyárbővítésből, ami abszolút mértékben persze még mindig sok lehet, de így relatíve azért nem egy nagy szám. S itt is főleg Afrikát meg Közel-keletet emelik ki, tehát nem hiszem, hogy a mi következő rádiótelefonunk Indiából kerülne ki.[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
Tyűűű, el vagyok én maradva... Azt tudtam, hogy a nagy világcégeknek Kína már túl drága és inkább Vietnamba és Indiába viszik át a gyártást, de hogy már a kínai cégek is?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
DS39
nagyúr
Szép. Meg gondolom Indiában olcsó a munkaerő.
-
nagyúr
Azta...... Ez agyár nagyobb, mint a Mercedes gyára????
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
janeszgol
félisten
Gondolom ez is hozzájárul ahhoz, hogy Indiában olcsóbban adják a telefonokat. Kíváncsi vagyok a Samsung vs Xiaomi csatára, bár elég sokan laknak Indiában, nyilván nem mindenkinek kell telefon, de lehet megfér a két gyártó egymás mellett úgy, hogy bőven növelte termelékenységét.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Assetto Corsa EVO
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7400 Laptop 14" FHD/i7-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Elitebook 820G3- I5-6300U, 16GB RAM 256GB SSD, 2TB HDD, FullHD Érintő, 4G, 37 akkuciklus + extrák