Új hozzászólás Aktív témák
-
executor2
csendes tag
A gyerekemnek is van egy ASUS K50AB-je. Először a töltő adta meg magát. Inkább vettem egy töltőt mint, hogy visszaküldjem mert az egész gépet visszakérték a töltő miatt. A gari lejárta előtt 3 hónappal bekapcsolás után venti felpörög és semmi több. Gari igény bejelentése, futár igénylése. Megírtam, hogy a gép nem indul és a töltő is rossz. Futár jött elvitte 1 hét alatt megjött. Kicserélték a processzort meg az alaplapot(legalább is ezt írták). Beindítom, töltő továbbra sem működik, mert azt meg sem nézték, hogy jó-e. Gép vissza további 1 hét javítás, pozitív, hogy felhívott a szervizes, hogy más gondom is van-e. Gép vissza a gép működik, töltő tölt, ajándékba kaptam egy laptop táskát............de most az egyik USB port nem működik. Már vissza sem küldtem, van 3 másik. Hát nekem ennyi az ASUS szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Amíg működik, nincs sok probléma, de mi történik akkor amikor egy garanciális eszközük elromlik?
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest