Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
h33t
csendes tag
Elején tök jó rendszernek tartottam az Origin-t és úgy álltam hozzá végre van a Steam-nek vetélytársa.. De azóta ahogy nézem azért van még Origin mert van BF3
-
nkAAA
aktív tag
Végre EA-éknél is rájöttek, hogy nem ártana akciózni
[ Szerkesztve ]
https://twitter.com/nkaaa
-
v!ct0y
veterán
Mirrors Edge-re vevő lennék ha mondjuk fele ennyi lenne mint most
-
Zoli133
addikt
Azt hiszem itt a Dead Space 2 ideje.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
HS 2142
őstag
Nekem úgy rémlik, hogy az egyik korábbi frissítés már magában foglalta a Vietnam fájljait, beírtam a kódot és azután nem töltött semmit, hanem mehetett a móka.
Ettől függetlenül steamen lehet, hogy másképp működik, viszont ha nem zavarja az origin, akkor azzal biztosra lehet menni.I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
csaba951
veterán
Ez így, ebben a formában nem megy. Nálad a Steam rendszerben nincs engedélyezve Vietnam, tehát nem fogja letölteni neked. A megoldás az, hogy a BC2-t, és a Vietnamot ezentúl az Origin rendszerben használod.
A Steamen uninstallálod a BC2-t. Az Origin accountodon már ott van a BC2. Belépsz (Origin), és megveszed hozzá a Vietnam-ot. Telepíted mind a kettőt az Origin-ben, majd elindítod a BC2-t. Belépés után megadod a Vietnam aktivációs kódját. Ennyi.
-
h-yle
addikt
David DeMartini, head of EA's Origin:
"The gamemakers work incredibly hard to make this intellectual property, and we're not trying to be Target. We're trying to be Nordstrom. When I say that, I mean good value - we're trying to give you a fair price point, and occasionally there will be things that are on sale you could look for a discount, just don't look for 75 percent off going-out-of-business sales."Biztos arra gondolt, hogy ők 85%-al adják olcsóbban.
Persze abban igazar van, hogy itt magasabb az induló ár, így a végösszeg is magasabb lesz.[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
h-yle
addikt
Ennek a tükrében ez azért vicces:
Steam sales "cheapen intellectual property" says EA Origin boss
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
-
TheSCRiN
csendes tag
Szerintem hozzá tudod adni originhez az alap BC2-t.
De a Vietnam kódot amúgy is a játékban kell megadni és az ea acchoz társítja, az meg a steam-eshez is kell.Ami itt meg éri és nem volt még túlzottan akciózva az a Darkspore, meg az Alice, utóbbihoz még az első rész felújított változatát is adják szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha Originen megvenném a BC Vietnam kieget, akkor működne a Steames Bad Company 2 alapjátékal? Vagy ez így nem játszható?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest