- Mesterséges intelligencia topik
- Béta iOS-t használók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Sweet.tv - internetes TV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Technológiát loptak az IBM-től
- Microsoft Excel topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat76
őstag
-
Peat76
őstag
válasz
warfernom #4198 üzenetére
Nekem 2 napot bír a Pro Max-om, ráadásul pont az utolsó frissítés után lett látványosabb a jobb aksiidő!
Az hogy melegszik a telefon, arra utal hogy valami folyamatosan fut, megterheli a procit, aksit stb..
Nézd át a beállításokat, lőjj ki minden felesleges faszságot, erre nagyon jó YouTube videók vannak. Én így csináltam, ja és ennyi is AW-al használom, annak semmi köze hozzá! -
-
pepetech
őstag
válasz
warfernom #2240 üzenetére
Az első tartó nem magsafe tartó az nem is lesz jó csak ha fenn lapot raksz a telefonra vagy a tokba. A második pedig valós lehet hogy a tok bezavarja a töltést.
Nekem ilyen tartóm van [link] tölteni pedig még nem kellett a kocsiban a telefont de ha szükséges lenne akkor van a kocsiban kábel.
-
bbendre
őstag
válasz
warfernom #1927 üzenetére
Nekem is Sony WF és szerencsére nincs gondom. Amire figyelj, hogy ahol felveszed ott kell(ene) beszélned. Ha az órán veszed fel akkor az óra lesz aktív. Ha a telefonon akkor a telefon lesz aktív, ha a fülesen akkor a füles lesz aktív nem úgy mint a droidon.
Ha fülesen vagy és beszélgetés közben unlockolod a telefont és belépsz a telefonba akkor is automatikusan átvált telefonra.
Én is szívtam ezzel mire rájöttem, Androidon mindig a BT eszköz volt aktív. Ott meg az volt a gondom, hogy leraktam a füles. Még nem kapcsolt ki és amikor felvettem a telefont a fülesben az asztalomon beszélt mindenki[ Szerkesztve ]
-
sayCet
aktív tag
válasz
warfernom #1922 üzenetére
Nálam is volt már kétszer ugyanez a jelenség, újraindítás segített csak.
Illetve még 1 másik bugot találtam, szűk 2 hét alatt, hogy hívás után van, hogy wireless fülessel bármit hallgatva -spotify, apple music, yt- ugyanolyan marad a minőség, mint magában a hívás volt. Ha felhívok valakit, gyorsan leteszem, utána visszatér az eredeti minőség...
-
válasz
warfernom #1924 üzenetére
Én elégedett vagyok, de azért nem élek rózsaszín ködben. A másik oldalon több volt a bug, ez nem is kétség, itt is van, de jóval kevesebb. Ami kicsit jobban zavar, az az,hogy az utomata váltás a device-ok között airpods pro-val nem mindig működik jól. Pl. most be volt kapcsolva a mac-em, bedugtam a fülembe az airpods-ot, és indítottam egy hívást a mobilon, hát nem kapcsolódott hozzá. Nekem kellett kiválasztani a bluetooth beállításokban, hogy akkor legyenszíves... Tehát nem nagyon megy, hogy ahhoz kapcsolódik, amin épp elindítok egy hívást, videót, akármit.
-
válasz
warfernom #1922 üzenetére
Nincs tökéletes készülék, mióta van meg, és azalatt mennyi bug volt? Én azt vettem észre, hogy iOS-en hamar megszokja az ember, hogy jól megy és minden bug egy valóságos “hidegzuhany”.
Droidon meg megszokod, hogy minden nap van valami és már a végén fel sem tűnik vagy ignorálod. Követem az S22 Ultra topikot, durva mennyi bug van. Még önmagához képest is. Akkor miért követem? Mert mindezek ellenére mozgatja a fantáziám az a készülék[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legdrágább, legnagyobb, legtöbbet tudó iPhone bizonyos szempontból túlzás, de akinek nem kell egy ekkora batár, annak a Pro verzió is pont meg fog felelni.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tesla topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111