Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz Depression #61 üzenetére
Cipőt a cipőboltból! Nem mellesleg azért, mert a Facebook már akkor is egy programozási és user-interface rémálom volt, amikor megjelent, fejlődni meg csak annyiban fejlődik, hogy egyre ügyesebben lopja az adatokat.
Bár az tény, hogy a data-mining jelentősen egyszerűbb így, hogy mindenki mindent egy helyen csinál. Különösen, ha még az egyéb regisztrációidat is a Facebook-accountoddal bonyolítod, az egy igazi aranybánya a big-data gyűjtőknek.
Visszatérve a kérdésre: a képmegosztás (és főleg jogosultságok) finomhangolása nem az igazi, akkor inkább dropbox, a videóhívásokhoz a skype-ot csak akkor indítom el, ha tudom, hogy valaki keres, vagy ha én keresek valakit, de előtte megbeszéljük, hogy hívom, instagram előnyeit írtam, amúgy egy jóval fehasználóbarátabb, sokkal kevésbé tolakodó, és kezelhetőbb felület, whatsappot utálom, de van két magánjellegű csoport, ami miatt 'kellett', naponta-kétnaponta ránézek, értesítések, miegyéb meg úgyis le van tiltva.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
t72killer
titán
válasz Depression #8 üzenetére
Hátigen, a FB-mániás ismerősöket/családtagokat elég nehéz leállítani Onnan kezdve megy a taggelés - amit ugyan kikapcsolható, de szorgalmas emberkezek még odaírhatják, ki van a képen/a FB uis tudja. Jelenlegi baráti+családi körünkben privát gdrive-ra limitáltuk a képcsereberét.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest