Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Boond

  őstag

  válasz hallador #3 üzenetére

  "Ha csak fele annyian olvasnának otthon wikipediat, mint amennyi rosszindulatú megjegyzeseket okoskodó megmondó emberke van"

  Na most, tavaly, volt egy kutató, aki ezzel tölti egész életét, és ismeri a témát mint a tenyerét, és említette a wikiepediát is, hogy azt olvassák az emberek, és azt gondolják az mind hiteles forrás. Mondott egy konkrét példát, és említette, hogy a hosszú cikkben, oldalban, 1 dolog volt pontos, egy dátum, a többi mind pontatlan volt. És ez csak egy a sok közül.

  Persze jó a wikipedia, de azért még sem hivatkozási alap.

  Ergo, nem feltétlenül attól lesz valaki szegényebb vagy gazdagabb ha azt olvassa.

  [ Szerkesztve ]

 • Boond

  őstag

  válasz hallador #6 üzenetére

  Nem tudom, hogy sikerült ide bekeverni a politikát...

  De ha már ennyire, akarod, akkor konkrétan a Trianon cikkről emlékezett meg. pl okáért "Trianoni békeszerződés" - Szerződésben két egyenrangú fél van a jog szerint. Ez béke-diktátum, magyarul. stb.

  Tehát amiről te papolsz mi mennyire hiteles, és 3,60 ft kenyér stb. Nah pont ezek azok a történelem hamisítók... Másrészt, ha írsz egy doktorit, pl wikipédiás hivatkozásaiddal úgy visszadobják mint annak a rendje.

  Arra jó, hogy civilként ha érdekel mondjuk a szarvasbogár, vagy valami akkor ránézz, de kb ennyi. Komolyabban nem vehető.

  "állandóan szidják arrafelé, a civil szervezeteket, akik akár ingyen adnak rászorulóknak valamit, ami persze nincs ingyen"

  Ne keverjük össze a valódi civil szervezeteket és az álcivil szervezeteket, amik valójában politikai tevékenységet végeznek. A civil szervezetek döntő többségével semmi gond nincs az ég világon.

  De ez tudod olyan, hogy a Magyarok jogaira szar rá mindenki az eu-ban, ha van vmi Romániában, Ukrajnában.
  De ha egy Amerikai, vagy "nyugati" érdek sérül valahol máris telesírják az egész világot. Nah ennyit ezekről a civilekről, és politikusokról.

  [ Szerkesztve ]

 • Boond

  őstag

  válasz hallador #29 üzenetére

  Kérlek alássan, volt egy tudós ember aki beszélgetett egy politikussal, végül arra a konklúzióra jutottak, hogy a tudományban, nem érvek, tények alapján jutnak dűlőre, hanem úgy hogy kihal a másik álláspont képviselő csoportja.

  És, ha most azt mondod nincs igazam, akkor nézz kicsit utána a dolgoknak rengeteg tudóst, kisemmiztek, kirúgtak, majd eltelt vagy 100 év és ja hát tényleg egy zseni volt.

  Nagyon sok köze van sajnos az oktatásnak, és a tudománynak...

  2.

  "Ha most félretesszük a klasszikus magyaros sarkításokat, hogy csak fekete és fehér van, persze ezek mindig annak arányában változnak, hogy ki mondja, akkor"

  "Szóval értem én, hogy jobb lenne, ha a kenyér 3,60 Ft lenne, mikor akkor is tudtuk, hogy legalább 10 Ft volt a előállítási költsége, "

  Hm, ezek nem bujtatott politikai monológok? áh dehogy... Biztos, a kenyér, meg a 3,60 is véletlenül hasra ütésre jött ki...

  Azért ne nézd már madárnak az embereke :)

  "Ezzel ma mit szeretnél kezdeni,"
  Basszos, egy wikipedia cikkről volt szó, és pontatlanságokról, valamint mennyire elfogadható stb. (tudod történelem, nem jelen politikai megoldások), de látom vmi beakadt úgy hogy el is engedem ezt a beszélgetést.... menthetetlen vagy...

  " Abból kell kihozni a legtöbbet ami ma ki tudsz hozni "
  Aki nem ismeri a múltat(múltját), annak jelene, nincs jövője sem. Bölcs emberek mondták a történelem folyamán, talán érdemes megszívlelni. Ha már ennyire ezen akadsz ki/fel.

  "A mai ember aki megpróbál megélni ezzel mit kezdjen?"
  ami azt illeti nagyon sok mindent... de nem megyek bele, túl hosszú lenne, és félek nem értenéd meg.

  "Nem baj, ha nem éltél akkor, nem baj, ha nem ismered a történelmet"
  Látom nem eset le, no de nem is vártam el, egy index olvasótól, hogy felfogja. :)

  "Szerinted a Wikipedia hitelesebb, vagy a CÖF?"

  Vajon miért ez a kettő jutott eszedbe? Van ezen kívül rengeteg más pl néptánc, ének együttesek, horgász, tűzoltó, sport stb egyesület, civilszervezet is létezik ám pl...

  Meg amúgy is mi köze a kettőnek egymáshoz? Megint te hozod be a politikát... A CÖF az szerintem 1 szervezet, és van Magyarországon vagy 100.000 biztos amiből vagy 20-al van gond. Csak egy példa, ez a szám, arány, nem konkrétum.

  "Ja hát mint a magyarok más nemzet jogaira, pl Írország, vagy esetleg a Katalánok, "

  Ja, hát akkor talán nem kellene olyan hangosan verni egyik másik eu-s senkiházi képviselőnek, hogy ő mekkora... amikor nyilvánvalóan csak xyz érdekeit képviseli (nem nem egy népcsoportét, inkább egy érdekkörét, vagy többét). - Ezek általában a katalánokra is tesznek rá.

  "Ja ja. az ősellenség, aki még mindig jobban figyelembe veszi a munkás jogait, mint egy magyar cég ezt felejtetted el..."

  :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD No komment...

 • Boond

  őstag

  "Ja ja és ezek közül pl a Wikipedián megtalálod? Igen. Akkor a Wikipediaát nevezhetjük Civil szervezetnek ugye? "

  1 nem biztos, hogy megtalálod. 2. A wikipedia nem magyar szervezet, más kérdés, hogy van-e magyar aloldala stb vagy sem. +. baromira eltértél a lényegtől... Mire való, és mire nem a wikipedia...

  "Tehát akkor tulajdonképpen így amit hirdettél a nagy magyar összefogás ezzel együtt bukott meg."
  Már megint valami másról, beszélsz, és szándékosan azt akarod másik szájába adni, hogy xyz ezt mondta.

  Ha nem tűnt volna fel NEM FOGLALKOZTAM A CÖF-el sem (te hoztad be), és nem állítottam olyant sem, hogy álcivil lenne, ezt is te állítod.

  Persze tudom ,a civilséget is szeretnék kisajátítani egyesek, ahogy kultúra, oktatás, és más szegmenseket is.

  Az álcivil szervezetek, illetve annak helyi fiókjaik külföldi érdekek magyarországi képviseletén, érdekeik érvényesítésén kívül mást nem csinálnak. Amit meg csinálnak az max fedő akció. (ezeket máshol pl Amerikában ügynök szervezetekként tartják nyilván - igen nem civil szervezetként) - Ez sem új jelenség.

  Hagyjál már a hülyeségeiddel, képzelgéseiddel, belemagyarázásaiddal, a továbbiakban köszönöm.

  "Ja ja ki kellene nézni a szittya lovak mögül..."
  Majd ha ugyanazért a munkáért ugyan annyi fizetést kap egy angol francia német stb, mint egy magyar akkro beszéljünk arról, hogy nem a profit érdekli a külföldi vállatokat oké? :)

  A 2. meg ugyan az a termék nálunk drágább, mint mondjuk az anyaországi boltokban... miről is beszélünk he?

  [ Szerkesztve ]

 • Boond

  őstag

  válasz hallador #34 üzenetére

  "Várj csak miért nem lett bevezetve még az EURO,"

  Ezt kérdezd Feltóéktól... (de megválaszolom, neked "elkúrták - a pénzt, meg mást is...)

  Ja persze a valóság, az propaganda... sebaj... boldog tudatlanság... az kell sokaknak...

  Ezt ajánlom a figyelmedbe, ebbe semmi politika nem volt.

  https://logout.hu/tema/re_alternativ_facebookot_kinal_a_wikipedia_alapito/hsz_4-4.html

  A topikot meg törlöm, így nem kell válaszolnod, úgy sem látom.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák