Hozzászólok Aktív témák

 • hallador

  addikt

  válasz Boond #32 üzenetére

  Akkor neked kellene a legjobban tudni, hogy ennek a politikához semmi köze nem volt, ha viszont ezt nem tudod, akkor nem sokat ért...

  A wikipedia nem magyar szervezet, más kérdés, hogy van-e magyar aloldala stb vagy sem. +. baromira eltértél a lényegtől... Mire való, és mire nem a wikipedia...

  No egyrészt ha visszaolvasol nem nem én tértem el, hanem olyan dolgokba láttatok bele dolgokat, amihez annak nem sok köze volt ahhoz amit én írtam (pl. politika)

  Már megint valami másról, beszélsz, és szándékosan azt akarod másik szájába adni, hogy xyz ezt mondta.

  Nem nem, nem én hozakodtam elő az álcivilekkel, sőt arra még mindig nem adtál választ, hogy a Wikipédia milyen alapon lenne az?

  Ha nem tűnt volna fel NEM FOGLALKOZTAM A CÖF-el sem (te hoztad be), és nem állítottam olyant sem, hogy álcivil lenne, ezt is te állítod.

  Már bocs, akkor most végül is amit az első hozzászólásodban kritizáltál, hogy a Wikipedia nem magyar, nem az, a CÖF az? Igen, tehát hoztam egy példát, ami ugye Civil benne van a nevében. Ebből adódóan nincs köze a politikához ugye? Vagy igen? Akkor te melyiket vennéd ál-nak? Mielőtt megint elmondod, hogy a szádba adom, kérdés volt, amire válaszolni kellene, nem támadni.

  Persze tudom ,a civilséget is szeretnék kisajátítani egyesek, ahogy kultúra, oktatás, és más szegmenseket is.

  Tényleg Te tudod, honnan? Ki mondta neked?
  Ott tartunk, hogy a Wikipedia mennyire hasznos vagy nem az. Namost szerintem sokkal hasznosabb, mint az oktatási rendszer, mire betámadtatok, azzal, hogy ez politika.... :Y

  Az álcivil szervezetek, illetve annak helyi fiókjaik külföldi érdekek magyarországi képviseletén, érdekeik érvényesítésén kívül mást nem csinálnak. Amit meg csinálnak az max fedő akció. (ezeket máshol pl Amerikában ügynök szervezetekként tartják nyilván - igen nem civil szervezetként) - Ez sem új jelenség.

  Ennek mi köze a Wikipediához? Még mindig érdekelni...

  Hagyjál már a hülyeségeiddel, képzelgéseiddel, belemagyarázásaiddal, a továbbiakban köszönöm.

  Te kezdtél álcivilezni nem én...
  Na akkor hátha most leesik, ennek még mindig mi köze a Wikipediához?

  Majd ha ugyanazért a munkáért ugyan annyi fizetést kap egy angol francia német stb, mint egy magyar akkro beszéljünk arról, hogy nem a profit érdekli a külföldi vállatokat oké? :)

  Várj csak miért nem lett bevezetve még az EURO, mi az oka, hogy nem éri el az előirányzott 1200 euro-s bérminimumot a bérek otthon, mi az oka ennek, erről ki tehet?

  A 2. meg ugyan az a termék nálunk drágább, mint mondjuk az anyaországi boltokban... miről is beszélünk he?

  Várj csak ki tehet a 27 %-os áfáról.

  Elő ne hozakodj azzal, hogy politizálok, mikor bicskanyitogató stílusban tolod a propagandát, aminek még mindig nem tudom mi köze van a Wikipediához?

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Hozzászólok Aktív témák